Ski Opening na Kopaoniku od 8. do 11. decembra

06. Decembar 2016

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2016/2017. na Kopaoniku, održava se od 8. do 11. decembra 2016. godine.

Prošlogodišnji Ski Opening Kopaonik, za četiri dana privukao je više od 10.000 gostuju željnih dobre zabave. Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života.

Na stazi i mimo staze, zabava tokom četiri dana Ski Openinga zagreva sve skijaše, uz mnogobroje promocije, modne revije na otvorenom kao i celodnevnu zabavu uz populane bendove i DJ-eve. Prve dane na snegu provedite u skijanju, snowboardingu, sankanju, ski takmičenjima,  nagradnim igrama, modnim revijama, ali i uz Apres ski žurke.
 
Što se tiče izvođača, ove godine na Serbian Stage-u nastupiće 9. decembra OK Band i Ivana Selakov, a 10. decembra Amadeus bend i Katarina Grujić. Na Underground Stage-u 9. decembra nastupiće Dj Iron i Lea Dagović i Ike, a 10. decembra Dj Oysha i Sax 'n' Groove.
 
Skijališta Srbije odobravaju popust od 70% na poludnevne, jednodnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne ski karte za vreme trajanja. Cene ski pass-a za odrasle u periodu ski openinga sa uračunatim popustom od 70% su:

  • Poludnevna: 660 din
  • Jednodnevna: 900 din
  • Dvodnevna: 1.668 din
  • Trodnevna: 2.418 din
  • Četvorodnevna: 3.087 din

Sezona skijanja je već otvorena na Kopaoniku 1. decembra 2016. godine. U ski centru Kopaonik će, pored žičare Karaman greben, raditi i žičara Pančićev vrh. U rad će pored staze 7 i 7a, koja prati žičaru Karaman greben, biti otvorena i staza Pančićev vrh 4b. Visina utabanog snega na stazama je do 30 centimetara, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prekida kako bi se pripremile i ostale staze u ski centru.

Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone. Ski Opening Kopaonik je nakon šest godina postao poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona.

Izvor:
InfoKOP

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...