Renovira se hotel Hyatt Regency Beograd

08. Oktobar 2018

Beogradsko mešovito preduzeće (BMP), vlasnik hotela Hyatt Regency Beograd, investira u projekte preuređenja i renoviranja hotela od preuzimanja 1989. godine, a velike planove ima i za budućnost: cilj je da beogradski ogranak bude u top 10 Hyatt Regency hotela širom sveta.

- Projekti renoviranja Hotela Hyatt tokom poslednjih pet godina obuhvatili su svih 39 apartmana, kao i četiri sprata soba koje su dobile potpuno nov, svež ambijent, sa multifunkcionalnim nameštajem koji omogućava gostima da komotno pređu sa posla na zabavu i relaksaciju. Čuvena Kristalna dvorana, kao i sve sale za sastanke potpuno su osveženi, a naša nova recepcija i jedinstven lobi ohrabruju povezivanje i interakciju među gostima - kažu u BMP, i dodaju:

- Popularni Olympus Spa i Fitness Centar takođe je dobio nov izgled pre dve godine, renoviranjem bazena i potpuno novim svlačionicama za muškarce i žene. Na kraju 2018. godine započeće potpuna transformacija našeg čuvenog restorana "Focaccia" u jedinstven koncept potpuno novog prostora, koji će omogućiti našim gostima da sa lakoćom organizuju sastanke, formalne prezentacije, kreativne radionice, umetničke izložbe, svadbe i razne vrste formalnog i neformalnog druženja.

Za 2019. i 2020. godinu planira se, pre svega, reorganizacija 650 m2 donjeg lobija u nov multifunkcionalan prostor, što gostima treba da pruži mogućnost izbora između formalne postavke u Kristalnoj dvorani i savremeno uređenog prostora za manje formalne događaje. U planu je, takođe, transformacija Tea house-a u kafeteriju, elegantan urbani ambijent u srcu hotela za uživaje u gastronomskim specijalitetima i piću. Obnova dva sprata sa standardnim sobama, koje su najveće površine u gradu (38 m2), zaokružiće fazu renoviranja za 2019. godinu.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...