Renovira se hotel Hyatt Regency Beograd

08. Oktobar 2018

Beogradsko mešovito preduzeće (BMP), vlasnik hotela Hyatt Regency Beograd, investira u projekte preuređenja i renoviranja hotela od preuzimanja 1989. godine, a velike planove ima i za budućnost: cilj je da beogradski ogranak bude u top 10 Hyatt Regency hotela širom sveta.

- Projekti renoviranja Hotela Hyatt tokom poslednjih pet godina obuhvatili su svih 39 apartmana, kao i četiri sprata soba koje su dobile potpuno nov, svež ambijent, sa multifunkcionalnim nameštajem koji omogućava gostima da komotno pređu sa posla na zabavu i relaksaciju. Čuvena Kristalna dvorana, kao i sve sale za sastanke potpuno su osveženi, a naša nova recepcija i jedinstven lobi ohrabruju povezivanje i interakciju među gostima - kažu u BMP, i dodaju:

- Popularni Olympus Spa i Fitness Centar takođe je dobio nov izgled pre dve godine, renoviranjem bazena i potpuno novim svlačionicama za muškarce i žene. Na kraju 2018. godine započeće potpuna transformacija našeg čuvenog restorana "Focaccia" u jedinstven koncept potpuno novog prostora, koji će omogućiti našim gostima da sa lakoćom organizuju sastanke, formalne prezentacije, kreativne radionice, umetničke izložbe, svadbe i razne vrste formalnog i neformalnog druženja.

Za 2019. i 2020. godinu planira se, pre svega, reorganizacija 650 m2 donjeg lobija u nov multifunkcionalan prostor, što gostima treba da pruži mogućnost izbora između formalne postavke u Kristalnoj dvorani i savremeno uređenog prostora za manje formalne događaje. U planu je, takođe, transformacija Tea house-a u kafeteriju, elegantan urbani ambijent u srcu hotela za uživaje u gastronomskim specijalitetima i piću. Obnova dva sprata sa standardnim sobama, koje su najveće površine u gradu (38 m2), zaokružiće fazu renoviranja za 2019. godinu.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....