Rekordna prodaja ulaznica za "Heineken Lovefest"

18. Jul 2016
Rekordna prodaja ulaznica za 'Heineken Lovefest'

Do najveće rođendanske proslave i desetog izdanja "Heineken Lovefesta" ostalo je još dve nedelje, a festival ljubavi je gotovo rasprodat. Osim velikog interesovanja mladih iz Srbije i regiona i ove godine na festival stižu posetioci iz Francuske, Velike Britanije, Nemačke, Holandije, SAD-a, kao i Australije i Rusije.

Uz kupovinu 3 karte četvrta besplatna

Promotivne ulaznice po ceni od 25 evra biće aktuelne još četiri dana, kada će svi posetioci kartu moći da kupe po redovnoj ceni od 32 evra. I dalje nije kasno da okupite ekipu najboljih prijatelja i zajedno uštedite, jer pri kupovini tri karte za festival četvrta ulaznica je besplatna, a karte se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.

Za one koji žele najbolji pogled na vatreni Fire Stage, uz doplatu od 19 evra, regularne ulaznice mogu da nadograde u VIP karte, a ponuda važi samo za 200 najbržih kupaca. Inače, redovna cena VIP karte je 100 evra.

U Lovefest kampu mladi iz više od 20 zemalja sveta

I ove godine Heineken Lovefest je obezbedio smeštaj, a posetiocima su na raspolaganju festivalski kamp, kao i hotel. Cena kamp ulaznice je 15 evra i važi od 3. do 7. avgusta, a svoja mesta obezbedili su već mladi iz Italije, Francuske i Nemačke, kao i svih zemalja ex YU. Iako poznati po velikom smeštajnom kapacitetu vrnjački hoteli su gotovo rasprodati. Za one koji više vole taj tip smeštaja ponudu mogu pogledati na www.lovefest.rs, a ostao je još mali broj soba.

Vrnjačka Banja spremna za spektakl

Lovefest će ovog leta deceniju dobrog zvuka proslaviti od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a osim više od 80 izvođača na četiri muzičke bine, očekuje se rekordni broj posetiaca iz celog sveta. Prema procenama organizatora na Lovefest stiže 15% ljudi više nego prethodne godine.  

Prvo festivalsko veče otvoriće ekipa sa Cocoon etikete na čelu sa Sven Vathom. Uz njega će nastupiti Ilario Alicante, Markus Fix i Daniel Stefanik, kao i Vlada Janjić, jedan od di-džejeva koji je devedesetih stvorio domaću elektro scenu, koju i danas oblikuje svojim velikim muzičkim uticajem. Na Fire Stage dolaze i Ben Klock, Pan-Pot, Ellen Alien, Marttin Butrich, kao i Marko Nastić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević koji će prvi put posle pet godina zajedno nastupiti i pokazati zašto su i dalje legendarni izvođači na ovim prostorima.

Live Stage je kao i svake godine naklonjen različitim muzičkim ukusima pa će tako tokom tri festivalska dana fanovi hip-hopa imati priliku da čuju nastupe Eda Maajke, Marčela, Stereo Banane, kao i kontroverzne Mimi Mercedez. Za sve ljubitelje gitarskog zvuka na Live binu dolaze Rambo Amadeus, Partibrejkersi, Disciplin A Kitschme, Ritam Nereda, Bjesovi, E-Play, kao i sastav Irie Fm koji je nedavno osvojio nagradu za najbolji reggae bend u Evropi.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...