Regentov Božićni bazar - Čarolija praznika na tivatskoj obali

20. Novembar 2019
Regentov Božićni bazar - Čarolija praznika na tivatskoj obali

Šesti po redu Božićni bazar hotela Regent održaće se 14. i 15. decembra i 21. i 22. decembra od 12.00 do 16.00 časova pod arkadama restorana Gourmet Corner.

Menadžment hotela Regent Porto Montenegro poziva sve zainteresovane kreativce, male proizvođače, umetničke radionice i entuzijaste da se prijave za učešće na prazničnom Bazaru do 26. novembra emailom na adresu sanja.stojanovic@regenthotels.com.

- Prijava treba da sadrži kratak opis proizvoda, kratak opis dosadašnjeg rada ponuđača i jednu do pet fotografija proizvoda, ili web prezentaciju proizvoda. Menadžment hotela zadržava puno pravo izbora optimalnog ponuđača koji će biti biran po kvalitetu proizvoda i kreativnosti vizuelnog identiteta. U cilju utvrđivanja kvaliteta proizvoda, menadžment će takođe uputiti poziv izabranim ponuđačima da dostave uzorke proizvoda na uvid u prijavnom roku. Prijave je potrebno dostaviti do 26. novembra a izabrani ponuđači biće informisani o učešću do 03. decembra 2019. godine - istakao je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Kategorije u kojima će se birati ponuđači su nakit, božićne i novogodišnje dekoracije, maslinovo ulje, proizvodi od maslina i maslinovog drveta, domaći gastronomski proizvodi (sirupi, džemovi, slatka), ručni radovi i suveniri i ukrasni dodaci kreirani u duhu Božića.

Festival hrane će se održati 14. decembra na terasi restorana Gourmet Corner a u slučaju kiše na terasi restorana Murano od 12 do 16 časova u okviru kojeg će se predstaviti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro sa prazničnim delicijama: tradicionalni božićni kolači, priganice, topla čokolada, kuvano vino, kuvana rakija sa medom, čaj i drugi topli napitci. Sektor hrane i pića će ponuditi i slane delikatese poput kobasica, domaće pašte koja će biti poslužena u cijelom Gran Padano siru te pržene girice čime će početak i ovogodišnjeg Božićnog bazara imati gastro dimenziju. Bend uživo će dodati muzičku dimenziju prvom danu Regentove zimske tradicije te obeležiti početak doba darivanja.

Božićni bazar predstavlja idealnu priliku za druženje u susret praznicima te da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...