RateHawk proširuje mogućnosti saradnje i pokreće partnerske alate

29. Septembar 2021
Image by Kevin Phillips from Pixabay
Image by Kevin Phillips from Pixabay

RateHawk.com, onlajn sistem za rezervisanje hotela, avio-karata i transfera za turističke profesionalce, razvio je novi alat: sada je moguće sarađivati sa RateHawk-om putem novog partnerskog modela u okviru kojeg će partneri RateHawk-a moći da prodaju hotele koristeći sopstvene onlajn resurse i tako ostvare dodatni prihod.

Ovaj alat biće od posebne važnosti za onlajn usluge i turističke agencije koje žele da prošire svoj asortiman usluga i pokrenu prodaju hotela na svojim veb-stranicama, a da istovremeno ne moraju da ulože mnogo sredstava u tehnološki razvoj svog sistema ili za agencije koje nisu spremne za kompleksne integracije sa dobavljačima. Ove partnerske alate mogu da koriste i vlasnici blogova o putovanjima i sličnih veb-stranica koji žele da monetizuju B2C saobraćaj i ostvare dodatne prihode. 

Da bi koristio nove alate, partner treba da se konektuje na svoj partnerski nalog RateHawk-a, kreira URL adresu ili vidžet i postavi ih na svoju veb-stranicu. Na ovaj način, partner može ponuditi posetiocima svoje veb-stranice mogućnost da pronađu i rezervišu hotel iz više od 1,5 miliona mogućih smeštajnih jedinica. Za svaku uspešnu rezervaciju, partneri će dobiti proviziju od 5% od ukupnog iznosa rezervacije.

Feliks Špilman, izvršni direktor Emerging Travel Group-e koja upravlja RateHawk-om, izjavio je: „ Znamo da je našim partnerima teško da razvijaju svoje poslovanje u ovim nestabilnim uslovima i aktuelnim ograničenjima. Baš iz ovog razloga želimo da im partnerstvo sa RateHawk-om bude zgodno i isplativo. To je bio naš cilj kada smo lansirali nove partnerske alate, alate koji mogu postati dodatni izvor prihoda za kompanije bez ikakvih troškova. Mi se bavimo korisničkom podrškom za sve korisnike koji su napravili rezervacije tako da partneri ne moraju da troše dodatno vreme ili resurse, već počinju odmah da zarađuju.” 

Informacije o rezervacijama i visini provizije koju će partneri dobiti dostupni su na partnerskom nalogu u desktop verziji RateHawk platforme; nalog se ažurira u realnom vremenu tako da partneri uvek imaju pristup tačnim podacima. Provizije za rezervacije koje su završene isplaćuju se jednom mesečno, nakon odjave.

I novi i postojeći partneri RateHawk-a mogu da se povežu na partnerske alate. Novi korisnici treba da izaberu vrstu partnerske saradnje prilikom registracije na platformi. Postojeći partneri mogu sami da povežu svoj partnerski nalog u podešavanjima ugovora ili mogu da se obrate svom menadžeru naloga za pomoć.

O RateHawk-u

RateHawk je inovativna B2B rezervaciona platforma, razvijena od strane Emerging Travel Group-e, koja nudi hotele, avio-karte, transfere, iznajmljivanje vozila i ostale usluge vezane za putovanja.

Misija RateHawk-a je da ponudi korisnicima najbolje cene za sve vrste turističkih usluga širom sveta.

RateHawk svojim klijentima nudi 1,5 miliona hotela iz više od 35.000 smeštajnih objekata sa kojima ima direktne ugovore i 120 dobavljača, avio-karte iz više od 350 avio-kompanija kao i transfere u preko 100 država.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Prvi BOR letnji festival ovog vikenda na Zlatiboru
17. Jun 2024
BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, ovog juna organizuje...
Turizam
Obale Turske pružaju neiscrpne mogućnosti za najrazličitije aktivnosti na otvorenom
17. Jun 2024
Mediteranska i egejska obala Turske su primamljive lokacije u svako doba godine, jer posetiocima...
Turizam
TOS i IRONMAN udružuju snage za povećanje broja stranih turista u Srbiji
17. Jun 2024
Na današnjem događaju za medije Turistička organizacija Srbije i SDP 11TRI potpisali su...
Turizam
Veštačka inteligencija u avio-industriji
17. Jun 2024
Veštačka inteligencija (VI) nije budućnost čovečanstva, već realnost u kojoj...