Raspisan konkurs za dodelu turističkih kredita

29. Mart 2016
Foto: Turisticki Svet
Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je javni konkurs za dodelu kreditnih sredstava za podsticanje kvaliteta turističke ponude u 2016. godini. Konkursom je predviđena dodela kreditnih sredstava za unapređenje kvaliteta turističke ponude i intenziviranje njenog...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Turistički Svet
Utorak , 29.03.2016. 07:59h
Preporuka:
0
+
0
-
Poštovana Majo, pokušajte ponovo - linkovali smo sa ćiriličnom verzijom, tako da je sada moguće preuzeti formulare. Hvala što ste nam skrenuli pažnju na problem. :)
Maja
Utorak , 29.03.2016. 07:51h
Preporuka:
0
+
0
-
To je lepo samo je prvo trebalo da proverite da li radi link. Da nisu stopirali konkurs?