Rasim Ljajić o turističkim vaučerima, subvencijama, novoj Strategiji razvoja turizma...

27. Jun 2016
Foto: Pixabay
Akcija podele vaučera će ove godine dati svoj pun efekat i zbog toga smo za ovu namenu izdvojili 230 miliona dinara što je dovoljno za 46.000 vaučera. Sada već sa sigurnošću možemo da kažemo da će ovaj cilj biti ispunjen, jer je do sada od početka godine podeljeno više od...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

turista
Utorak , 28.06.2016. 16:30h
Preporuka:
0
+
0
-
Kada ce na mesto ministra turizma doci TURIZMOLOG a ne neki koji su tu samo postavljeni da se malo uce turizmu a rezultate vidimo kakvi su?! Ukinite fakultete za turizam posto turizmiolozima mesto zauzimaju priuceni kadrovi! Udruzenje turizmologa treba da cine turizmolozi kao sto sva strukovna udruzenja cine subjekti iz struke a ne bilo ko samo da ih je mnogo brojcano zbog clanarine a kvalitet 0!!!!!!!!Nista ne cine za struku jer iz nje ine poticu, zato nema cudjenja sto nam je ovako kako je!