Prvi BOR letnji festival ovog vikenda na Zlatiboru

17. Jun 2024
Foto: promo
Foto: promo

BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor, ovog juna organizuje prvi BOR letnji festival. Reč je o dvodnevnoj manifestaciji muzike, gastronomije i porodične zabave koja će da se održi u prelepom ambijentu BOR Hotela by Karisma, 21. i 22. juna na Zlatiboru. Ulaz je besplatan i otvoren za sve posetioce koji će imati jedinstvenu priliku da uživaju u bogatom programu na početku letnje sezone na najlepšoj planini u Srbiji.

- Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo projekat na čijoj realizaciji smo posvećeno i sa velikom pažnjom radili u prethodnom periodu. BOR letnji festival je prvi festival ove vrste na Zlatiboru i verujemo da je upravo jedna ovakva manifestacija bila potrebna ovom kraju, da dodatno unapredi kulturnu i turističku ponudu Zlatibora. Kroz saradnju sa Turističkom organizacijom Zlatibor i podršku lokalne zajednice, sigurni smo da će BOR letnji festival da postane tradicionalni događaj i omiljena destinacija za veliki broj gostiju kako iz Srbije, tako i iz čitavog regiona. Očekuju nas dva dana ispunjena muzikom, vrhunskom gastronomijom i zabavom za celu porodicu, i radujemo se što ćemo zajedno imati mogućnost da stvorimo nezaboravne letnje uspomene, uživamo u bogatom programu i posebnoj atmosferi koju donosi Zlatibor tokom leta - istakli su organizatori festivala.

Nišvil džez veče prvi put na Zlatiboru

Prve večeri festivala, sve posetioce očekuje pravi muzički spektakl – renomirani Nišvil džez festival prvi put će biti održan na najlepšoj planini u Srbiji. Na otvorenoj terasi Lobby bara u sklopu BOR Hotela by Karisma, ljubitelji džeza imaće priliku da uživaju u sjajnoj zabavi uz poznate italijanske aperitive Aperol i Campari, koji su pokrovitelj festivala.

Uživanje u vrhunskim ukusima i zabava za sve generacije

Drugi dan festivala donosi uživanje u vrhunskim gastronomskim specijalitetima i porodičnim aktivnostima. Na otvorenoj terasi Lobby bara u sklopu BOR Hotela by Karisma i u LIBERTADOR Cigar Bar & Lounge, posetioci će moći da degustiraju specijalno kreiran meni iz restorana PINO i KUMO Rooftop Restaurant & Lounge. Idealna kombinacija autentičnih lokalnih sastojaka i internacionalnih specijaliteta zadovoljiće i najistančanija nepca.

Pored uživanja u pažljivo pripremljenim ukusima, za sve posetioce pripremljen je i niz aktivnosti koji će da zabavi sve članove porodice. Od face paintinga, preko različitih animacija za najmlađe, do kreiranja porodičnih foto portreta, ovaj dan je pažljivo osmišljen da stvori nezaboravne uspomene za celu porodicu.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...
Turizam
Bespovratna sredstva za 82 projekta u cilju razvoja ruralnog turizma
10. Jul 2024
Radna grupa za odlučivanje o učešću u finansiranju projekata razvoja i unapređenja...
Turizam
Nove direktne avio-linije do NR Kine
03. Jul 2024
Počev od 30. septembra 2024. godine, Air Serbia će uspostaviti direktne letove između...
Turizam
Proglašen najbolji muzej na svetu
02. Jul 2024
Turski muzej “Ephesus Experience“ (Doživljaj Efesa), koji se nalazi u drevnom gradu...