Promotivni karavan „Vidi Srbiju“ stiže u Beograd

05. Jul 2017
Promotivni karavan „Vidi Srbiju“ stiže u Beograd

Uspešna promocija turističke ponude Srbije u okviru kampanje i promotivnih događaja Turističke organizacije Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju… savršen odmor ti je nadohvat ruke“, koja je održana širom gradova u Srbiji:  Nišu, Čačku i Novom Sadu nastavlja se u Beogradu 07. jula 2017. godine na Trgu Republike u periodu od 18 do 22.30 časova.

Bogat zabavni program, nastupi muzičkih grupa, projekcije turističkih filmova, kao i kviz znanja „Koliko poznaješ Srbiju – 52 vikenda u Srbiji“ najsrećnijim posetiocima obezbediće nezaboravan doživljaj leta u Srbiji i informisati posetioce o mogućnostima za odmor u Srbiji.

Ovim promotivnim događajima Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Na štandovima lokalnih turističkih organizacija posetioci mogu i da degustiraju karakteristične lokalne specijalitete u skladu sa programom „52 ukusa Srbije“. Pored samih domaćina, predstavljaju se i destinacije koje gravitiraju ka tom gradu, kako bi  zajednički predstavili svoju regionalnu ponudu.

Karavan je i prilika i da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Kampanjom „Vidi Srbiju“ TOS promoviše ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu kako putem ambijentalnog oglašavanja, tako i korišćenjem on-line kanala promocije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...