Promocija Srbije u Parizu

25. Maj 2018
Promocija Srbije u Parizu

U okviru svojih promotivnih aktivnosti na francuskom tržištu, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovala je 24. maja 2018. godine u hotelu Mama Shelter u Parizu promotivni događaj: radionicu – susret domaćih receptivnih agencija i predstavnika nacionalne avio-kompanije Air Serbia sa francuskim organizatorima putovanja i program animacije za odabrane francuske medijske kuće.

B2B susreti održani su na rooftop-u hotela Mama Shelter (najboljeg rooftop-a u Parizu za 2017. godinu, prema izboru časopisa Vogue), a nakon toga za pozvane novinare priređena je izložba fotografija ulične umetnosti Beograda, odabranih iz knjige "Street Art Belgrade“ autora Aleksandra Đorđevića (prevedene na francuski jezik), performans beogradske street art umetnice TkV i kraći nastup poznatog srpskog muzičara, kompozitora, pevača i multi-instrumentaliste Slobodana Trkulje.

Francuska grupa butik hotela Mama Shelter otvorila je početkom godine svoj hotel u Beogradu, time obogatila hotelsku ponudu naše prestonice i pridružila je grupi ekskluzivnih destinacija u kojima posluje (Pariz, Marsej, Bordo, Lion, Los Anđeles, Rio de Žaneiro).

Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku broj francuskih turista je u periodu od januara do marta 2018. godine porastao za 11% u odnosu na isti period prethodne godine.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...