Promo kampanja „Vidi Srbiju" širom zemlje

14. Jun 2017
Promo kampanja „Vidi Srbiju' širom zemlje

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS), namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor je nadohvat ruke“.

Cilj kampanje je udruživanje  snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji u realizaciji Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, navodi se u saopštenju TOS.



TOS će promovisati turističku ponudu Srbije u predstojećem letnjem periodu i pozivaće domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije putem jake medijske kampanje, emitovanjem tv spota, putem digitalnih bilborda, oglašavanjem na „onlajn“ portalima i medijima, kao i promotivnim događajima na trgovima u Nišu (16. jun), Čačku (23. juna), Novom Sadu (30. juna) i Beogradu (07. jula).

Program promotivnih aktivnosti u gradovima održavaće se od 18 do 21 čas i uključivaće deljenje promotivnog materijala, animaciju, program na bini Turističke organizacije Srbije uz predstavljanje turističkih organizacija iz Srbije, kao i promociju najvećih festivala u Srbiji.



TOS će na svom štandu organizovati kviz znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju“. Nagrade za posetioce obezbeđuju turističke organizacije iz cele Srbije u saradnji sa Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije, JP Skijališta Srbije, HORES-om i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija Srbije (YUTA).

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...