Proglašeni najbolji turistički programi na Konkursu „5 idealnih dana za odmor u Srbiji“

22. Februar 2019
Proglašeni najbolji turistički programi na Konkursu „5 idealnih dana za odmor u Srbiji“

“Stazama slovenske mitologije u zagrljaju Soko banje” naziv je turističkog programa koji je danas na Beogradskom sajmu proglašen za najbolji i najkreativniji program odmora u Srbiji koji kombinuje velnes, aktivni turizam i mitologiju. Nagrade je dodelilo uredništvo Serbian Adventures-a, jedinstvenog portala za promociju i online rezervisanje izleta i putovanja po Srbiji. 

 
Druga nagrada na konkursu “5 idelanih dana za odmor u Srbiji” dodeljena je za „Aktivan odmor u evropskom Amazonu - vodom, šumom i kaldrmom”, za najbolji program kroz koji se predstavljaju multikulturalnost i prirodna baština.
 
Turističkom programu “Porodična avantura u prirodi u Budimlija Resort-u” pripala je treća nagrada za najbolji program zabavnog odmora za porodice sa decom.   
 
Specijalno priznanje dodeljeno je Sunčanoj Reci za najobuhvatniju turističku ponudu odmora za tri programa: “Drinska romantična avantura”, “Porodične avanture u Sunčanoj reci” I “Adrenalin avantura u Sunčanoj reci”
 
Od preko 50 programa pristiglih na Konkurs "5 idealnih dana za odmor u Srbiji", odbrano je 16 programa koji su originalni, zanimljivi, puni sadržaja i prilagođeni različitim ciljnim grupama. 
 
Osim već pomenutih, nagrađeni su i turistički programi “Odmor u lepotama Ovčarsko kablarske klisure i autentična Srbija”, “Merkurovim stazama zdravlja Vrnjačke banje”, “Rajski odmor za porodice sa decom u srcu Šumadije”, “Šumadijske kulinarske čarolije Kuće Čolovića”, “Romantična avantura na Rudniku u brvnari za dvoje”, “Užička adventura”, “Ciklo tura Putevima sokola”, “Fruškogorski mountainboard i druge extreme avanture”, “Avantura na Fruškoj gori i Dunavu - Off road vozilima i fun boatom”, “Bajkerska pustolovina po zlatiborskom okrugu”, “Aktivni odmor u termama Sisevac i resavski biseri” i turistički program “Pešter, Uvac i Golija za vaš idealan odmor”.
 
Cilj konkursa je bio da se podstaknu turistički radnici da kreiraju zanimljive turističke programe koji bi na atraktivan način predstavili doživljaj na destinaciji, lokalne atrakcije, kulturu, običaje, gastronomiju i različite aktivnosti na destinacijama u Srbiji. Tako "upakovani" programi treba da zadovolje interesovanja različitih ciljnih grupa, pospeše njihovu želju za putovanjem i boravkom na nekoj od destinacija u Srbiji u trajanju od 5 noći! 
 
Svi ovi programi će obogatiti turističku ponudu Srbije a zahvaljujući i organizatoru konkursa - platformi za online rezervisanje izleta i putovanja po Srbiji www.Serbianadventures.com, na ovom sajtu će biti i dostupni za online rezervisanje. 
 
Kao krajnji rezultat povećanja broja različitih turističkih programa odnosno ponude na trzištu Srbije, i njihovim plasmanom na tržištu biće povećan i broj turista na destinacijama u Srbiji a samim tim i prihodi od turizma. 
 
Svi oni koji bi želeli da svoj odmor u Srbiji provedu na nekom od ovih divnih programa besplatno, mogu glasati za svoje favorite i učestvovati u nagradnoj igri na fejsbuk stranici Serbianadventures-a do 1. marta.
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...