Priznanje Crnoj Gori za najbolje predstavljanje na Beogradskom Manifestu

26. Jul 2017
Priznanje Crnoj Gori za najbolje predstavljanje na Beogradskom Manifestu

Nakon završenog trećeg Beogradskog manifesta, najuspešnijeg do sada, koji je posetilo oko 90.000 ljudi, sprovedena je anketa o uspehu, programskim sadržajima, nedostacima, kao i o načinu predstavljanja izlagača i učesnika na festivalu.

Anketirani građani su izneli pohvale i konstruktivne predloge na šta treba obratiti pažnju i kako unaprediti festival u narednim godinama. Najveći utisak i najbolje ocene za sveukupno predstavljanje manifestacija i destinacija posetioci Beogradskog Manifesta dali su Crnoj Gori, kojoj je, tim povodom, organizacioni odbor festivala dodelio priznanje za najbolje predstavljanje manifestacija i destinacija, kao i maksimalan doprinos razvoju ovog festivala, kao jedinstvene turističko-privredne platforme. Plaketa je uručena ambasadoru Crne Gore u Srbiji Nj.E. Branislavu Mićunoviću.
 
Podsećamo da je Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, Ambasadom Crne Gore u Republici Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama i partnerima iz turističke privrede, treći put učestvovala na Beogradskom Manifestu, koji je ove godine održan u periodu od 26. do 28. maja na Kalemegdanu.

Tom prilikom, predstavljena je ponuda za ovogodišnju turističku sezonu, a posebna pažnja posvećena je promociji manifestacija i muzičkih festivala, kao i gastronomske ponude. Posetioci su imali priliku da degustiraju crnogorski sir i pršutu, ruštule, priganice, masline i proizvode kompanije „13. jul Plantaže“. Tokom Manifesta, na izložbenom prostoru Crne Gore priređena je i animacija za najmlađe posetioce, kao i nagradna igra.

Beogradski Manifest se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju  manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona. Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda, kao i da se na zanimljiv i interaktivan način predstave brendovi partnera manifestacije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...