Preko 6.5 miliona pregleda video sadržaja koji promovišu Srbiju

07. Septembar 2018
Preko 6.5 miliona pregleda video sadržaja koji promovišu Srbiju

Proglašenjem pobednika nagradnog konkursa "Koje momente ćeš pamtiti ovog leta?" Turistička organizacija Srbije uspešno je okončala letnju kampanju na društvenim mrežama. Video „Momenti“ kojima su promovisani turistički potencijali Srbije imali su preko 6. 5 miliona pregleda, najviše iz Indije, Turske, Nemačke, Rusije, SAD i zemalja regiona. Istovremeno, broj pratilaca na TOS-ovim društvenim mrežama Instagram i Tviter, tokom dvoipomesečne kampanje uvećan je za 30 (Instagram), odnosno 35 procenata (Tviter).

U okviru ovogodišnje letnje kampanje, TOS je posebnu pažnju posvetio promociji Srbije kao poželjne destinacije za domaće turiste. Kao podrška ovom segmentu kampanje na Instagramu je pokrenut nagradni konkurs - "Koje momente ćeš pamtiti ovog leta?"  koji je trajao od 2.07. do 25.08. 2018. godine.

U tom je periodu na TOS-ovom heštegu  #vidisrbiju podeljeno blizu 8000 video i foto „momenata“ snimljenih u Srbiji, od kojih su izabrana tri pobednička. Za autore najboljih video momenata obezbeđena su vikend putovanja u Sokobanju, Sjenicu i Beograd. Septembarskom mini kampanjom na društvenim mrežama - "Mesec vina u Srbiji", Turistička organizacija Srbije nastavlja sa promocijom turističkih potencijala zemlje kako na inostranim tako i na domaćem tržištu.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...