Predstavnici medija i influenseri iz Kine obilaze Srbiju

24. April 2023
Autor fotografije: TOS
Autor fotografije: TOS

Turistička organizacija Srbije i nacionalni avio-prevoznik Air Serbia u periodu od 22. do 27. aprila 2023. godine, organizuju dolazak u Srbiju prve grupe predstavnika medijskih kuća i influensera iz Kine, nakon što se Kina otvorila za putovanja i Srbija se našla na listi destinacija gde su omogućena grupna putovanja.

- Radujemo se što smo u prilici da ugostimo urednike medijskih kuća Beijing News (60 miliona korisnika aplikacije) i uticajnog website www.chinanews.com (400 miliona korisnika), direktora modnog časopisa i autora putopisnih reportaža (tiraž preko 100.000 primeraka), glavnog i odgovornog urednika nove i već jako popularne medijske grupe iz Tijendžina ( 20 miliona korisnika aplikacije), kao i direktora najuticajnijeg medija iz turističke privrede - China Travel Trade Media - poručuju iz TOS-a.

- U želji da obezbedimo raznovrsne objave i da na najlepši način prenesemo doživljaje iz Srbije ugostili smo i dva uticajna influensera, g-din Zhen Liu koji ima skoro 6 miliona pratilaca na Weibo platformi, i g-đa Ping Guo, poznati fotograf i pisac sa 1.2 miliona pratilaca na Weibo mreži - navodi se u saopštenju.

Grupa novinara i influensera dolazi u obilazak Srbije, nakon grupe uticajnih organizatora putovanja iz Kine početkom aprila, proćiće iste itinerere sa ciljem da kroz svoje objave i lična iskustva dodatno pojačaju promociju i plasman naših destinacija na turističkom tržištu Kine.

Obićiće Taru, Zlatibor, Uvac, Golubac, Frušku Goru, Beograd i Novi Sad, provozaće se Šarganskom osmicom, i uživati u našoj autohtonoj i autentičnoj gastronomskoj ponudi. 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...