Predstavljeni novi Wizz ambasadori u Srbiji

10. Avgust 2017
Predstavljeni novi Wizz ambasadori u Srbiji

Wizz Air je predstavio svoje nove ambasadore, koji će biti zvanična lica ove aviokompanije u naredne dve godine.

Više od 290.000 glasova primljeno je tokom dvonedeljnog online glasanja, tokom kog je od Wizz Air-ovih pratilaca na Fejbuku traženo da izaberu novu generaciju WIZZ ambasadora.

Takmičila su se 83 kandidata i data im je mogućnost da javnosti objasne zašto žele prestižnu ulogu WIZZ ambasadora i da predstave svoju strast za poslom stjuardese ili stjuarda.

Izabran je 31 novi WIZZ ambasador, a među njima su i Jovana i Marko, koji će predstavljati WIZZ u Srbiji u naredne dve godine.

Novoizabrani WIZZ ambasadori će predstavljati kompaniju i svoju zemlju u kojoj Wizz Air ima bazu na raznim događajima, poput konferencija za novinare, proslava značajnih dostignuća, izbora za nove članove kabinskog osoblja i biće dostupni za davanje intervjua magazinima, radio stanicama i televizijskim kanalima širom Evrope.

WIZZ ambasadori će deliti svoje iskustvo o Wizz Air-u, upoznati javnost sa svojim poslom stjuardese ili stjuarda, predstavljati svoje omiljene destinacije iz mreže linija WIZZ-a i najbolje usluge koje ova kompanija ima da ponudi.

- Sve izabrane stjuardese i stjuardi, njih 31, među najboljim su članovima kabinskog osoblja i oni će imati priliku da javnosti otkriju tajne svoje uzbudljive profesije, da predstave kompaniju u svojim lokalnim zajednicama i da vas uvek sa osmehom dočekaju na nekom od letova WIZZ-a - istakao je Didrik Pen, izvršni potpredsednik i šef letačke operative Wizz Air-a.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...