Porto Montenegro proglašen najboljom marinom na svetu

24. Jul 2017
Porto Montenegro proglašen najboljom marinom na svetu

Tivatski Porto Montengro najbolja je marina na svetu, odlučila je britanska Jaht harbor asocijacija (TYHA) dodelivši joj prestižnu nagradu „Pet platinum sidara“.

Marina za super jahte Porto Montenegro prva je koju je ta britanska asocijacija nagradila tom plaketom, jer je od uvođenja nagrade 1988. kvalitet usluga koje pružaju ocenjivan „Zlatnim sidrom“, kategorizovanim od jednog do pet, piše "Pobjeda".

PR menadžer kompanije Adriatik Marinas, Danilo Kalezić, ocenio je da je dodelom te plakete britanska asocijacija načinila presedan.

- Godine 2015. bili smo najbolja marina za super jahte, 2017. marina koja se izdvaja po izuzetnosti, a u sezonu 2017/2018. ulazimo kao počasni dobitnik nagrade pet, ne više zlatnih, nego platinum sidara - saopštio je Kalezić.

Porto Montenegro, kako je naglasio, zavredio je nagradu ispunjavajući brojne standarde, od kvaliteta usluga do zaštite životne sredine.

- Sa ovom nagradom, Porto Montenegro svrstava se u red najboljih marina sveta. Jedinstvenom marinom čini nas činjenica da imamo 450 vezova i da možemo imati najdužu jahtu na svetu od 250 metara - rekao je Kalezić.

Prema njegovim rečima, jedinstvenom marinom čini ih i ta nagrada od internacionalne asocijacije koja broji više desetina članova iz svih krajeva sveta.

- Ona nam je stimulans, jer smo dobili potvrdu da, ne samo pratimo, nego i postavljamo svetske trendove kad je u pitanju kvalitet usluge, servis i estetika - ocenio je Kalezić.

Izvor: RTCG

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...