“Poljubi me“ u Vrnjačkoj Banji - 15 godina takmičenja u najdužem poljupcu

06. Februar 2023
Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay
Image by Peggy und Marco Lachmann-Anke from Pixabay

Takmičenje u najdužem poljupcu će biti održano po petnaesti put u Vrnjačkoj Banji 14. februara na čuvenom Mostu ljubavi u organizaciji Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Ovo je petnaesta godina za redom kako se zaljubljeni parovi iz svih gradova Srbije okupljaju simbolično na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji i proslavljaju svoju ljubav. Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Kruševca Alurac Irena i Božić Đorđe. Oni su se 2015. godine ljubili čak 101 minut bez prestanka.

Pobednici su ranijih godina bili birani u 4 kategorije, i to najduži poljubac, najatraktivniji i najstariji par, najmlađi par (preko 18 godina).

Sve učesnike očekuju vredne nagrade dok će pobednički par osvojiti vikend u Vrnjačkoj Banji. Još jedan novitet ove godine je i to da će publika koja bude bodrila takmičare osvojiti neku od nagrada.

- Ove godine imamo rekordan broj sponzora i najveći fond nagrada do sada i samim tim vlada i veliko interesovanje parova za učestvovanje u takmičenju. Sa nestrpljenjem očekujemo 14. februar kada ćemo saznati da li će trenutni rekord od 101 minuta biti oboren - kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefon Turističke organizacije 036/611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...