Počinje prodaja ulaznica za jubilarni "Lovefest"

05. Maj 2016
Počinje prodaja ulaznica za jubilarni 'Lovefest'

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u Srbiji i regionu, ovog leta biće održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, a prodaja festivalskih ulaznica počinje večeras u 21h.   

Najbrži i najvatreniji fanovi festivala ljubavi, svoju trodnevnu kartu moći će da kupe po posebnoj ceni od 19 evra do nedelje 8. maja u 21h, kada će festival na svojoj zvaničnoj facebook stranici objaviti line up za ovogodišnje izdanje. Ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima, kao i u svim WIN WIN radnjama.

Lovefest slavi deseti rođendan!

Lovefest će ovog leta doživeti svoje jubilarno izdanje i proslaviti prvu deceniju postojanja, a prema rečima organizatora 2016-ta godina sa sobom nosi velike promene i iznenađenja za sve. U proteklih deset godina festival ljubavi je doživeo bitne transformacije. Od muzičkog događaja za desetak hiljada ljudi Lovefest je prerastao u manifestaciju za 70.000 posetilaca iz celog sveta i događaj od vitalnog značaja za razvoj turizma kako Vrnjačke Banje, tako i cele Srbije. 

Festival ljubavi do sada je čak dva puta nominovan za najbolji u Evropi, a do sada je ugostio svetske zvezde među kojima su Jeff Mills, Fedde Le Grand, Booka Shade, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin, kao i brojne bendove kao što su Laibach, Partibrejkersi, Darko Rundek, Dubioza Kolektiv, Who See i mnoge druge.

Prema najavama organizatora jubilarno izdanje festivala ljubavi ugostiće brojne svetske zvezde, a da li je među njima i neki od vaših favorita moći ćete da saznate već u nedelju, 8. maja u 21h na zvaničnoj FB stranici i sajtu festivala.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...