Počela letnja sezona na Kopaoniku

25. Jun 2018
Počela letnja sezona na Kopaoniku
Počela letnja sezona na Kopaoniku
Počela letnja sezona na Kopaoniku
Počela letnja sezona na Kopaoniku
Počela letnja sezona na Kopaoniku

Manifestacijom “Kopaonik Summer Opening” i promocijom brojnih aktivnosti, letnjih i adrenalinskih sadržaja uz muzički program u podnožju Pančića, 23. juna zvanično je otvorena letnja sezona na Kopaoniku. Gosti su tada imali priliku i da se zabave uz koncert YU Grupe.

Svi letnji sadržaji – bob na šinama, zip line, planinski biciklizam, tjubing, Avantura park, vožnja kvadovima, panoramsko razgledanje žičarom, streličarstvo i mnogi drugi, počeli su ovog vikenda sa radom. Posetiocima će ove aktivnosti biti dostupne tokom celog leta.

Nakon što su prošle godine oborili sve rekorde posećenosti i prodatim kartama za letnje sadržaje, Skijališta Srbije će ove godine po prvi put predstaviti i neke od novih aktivnosti. 

- U toku je izgradnja veštačke ski staze, na lokaciji Krst – staza 3a, u dužini od 780 metara koja će biti izgrađena do kraja juna i koja će skijašima omogućiti i skijanje tokom leta - poručuju iz Skijališta Srbije.
 
Luksuzni Grand Hotel & Spa na Kopaoniku očekuje svoje goste sa osveženom ponudom tokom letnjih meseci. Vikend paket od dva noćenja na bazi polupansiona, uz dodatni letnji sadržaj za aktivan odmor u prirodi, u ponudi je po ceni već od 124 evra.

- Ponosni smo na ovakav razvoj destinacije tokom letnjih meseci. Očekujemo još veće interesovanje i porast broja noćenja u hotelu Grand u odnosu na prošlu godinu koja je oborila sve rekorde u posećenosti Kopaonika tokom jula i avgusta -  poručila je Svetlana Kostić, marketing menadžerka MK Resorta.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....