Partnerstvo kompanija Dertour i Lufthansa - Na putu tradicije i inovacije

30. Oktobar 2017
Partnerstvo kompanija Dertour i Lufthansa - Na putu tradicije i inovacije

U sklopu svojih aktivnosti za podršku agentima na našem tržištu, kompanija Dertour Srbija u saradnji sa kompanijom Lufthansa organizuje Fam Trip Peking 2017. Tom prilikom, u periodu od 1. do 8. novembra 16 predstavnika vodećih agencija za organizaciju individualnih putovanja i prodaju avio karata upoznaće se sa lepotama dalekog istoka i doživeti jedinstveni spoj tradicije i inovacije koji karakteriše ovu destinaciju, baš kao i uspešno poslovanje kompanija Dertour i Lufthansa.

Povod za ovo partnerstvo predstavljaju dva velika jubileja - 100 godina od osnivanja kompanije DERToursitik, u sklopu koje posluje Dertour Srbija, i 50. godišnjica poslovanja kompanije Lufthansa u našoj zemlji. Inovativan i uvek dinamičan pristup poslovanju u oba slučaja osigurali su istrajnost pravih vrednosti uprkos svim izazovima prošlih vremena i savremenog poslovanja.

Tom prilikom odabrani turistički profesionalci biće u mogućnosti da steknu iskustvo iz prve ruke, sa ciljem da zatim svojim putnicima na najbolji način isplaniraju sve elemente njihovog putovanja, bilo da je u pitanju turistička ili poslovna poseta. Tokom ovog “jubilarnog” putovanja, planirani su između ostalog obilazak najpoznatije građevine na svetu - Velikog kineskog zida, zatim znamenitosti poput Trga Tjenanmen, Zabranjenog grada, tradicionalnih hutong četvrti, ali i uživanje u nezaobilaznom specijalitetu “pekinška patka”.

Kao lider u organizaciji individualnih putovanja, Dertour Srbija ovaj model saradnje i unapređenja svoje agentske mreže praktikuje duži niz godina, a nedavno su Detour agenti imali priliku da postanu specijalisti i za popularne destinacije poput Maldiva, Mauricijusa i Dubaija.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...