Otvara se letnja sezona na Kopaoniku!

11. Jun 2021
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška

Već 17. juna i zvanično počinje letnja sezona na Kopaoniku! Raznovrsni sadržaji za aktivan i pasivan odmor, čist planinski vazduh, prijatna klima i prirodne lepote - dovoljni su razlozi da odmor provedete na planini.

Veliki broj letnjih sadržaja koje nudi JP Skijališta Srbije, predstavlja pravo uživanje za decu i odrasle, pre svega, adrenalinski sadržaji: bob na šinama, tjubing i zip line, mountain cart, avantura park sa mnoštvom elemenata i raznovrsnih prepreka, trim staza... Najmlađe posetioce očekuje zabava na dečijem igralištu oplemenjenom brojnim sadržajima. 

Panoramska vožnja žičarom „Pančićev vrh“, jedinstvena je prilika da Kopaonik vidite i doživite na jedan drugačiji način – s visine od 2.017 m nadmorske visine. Ljubitelji skijanja mogu da uživaju u svom omiljenom sportu na letnjoj ski stazi. Posetioci kojima su avantura, sport i rekreacija neizostavni deo odmora, zabavu i adrenalin mogu da pronađu u vožnji kvadova, alpinizmu, paraglajdingu, streličarstvu... I da ne zaboravimo: tereni Kopaonika, njegovi proplanci i staze predstavljaju pravi izazov za sve profesionalce i rekreativce, ljubitelje planinskog biciklizma.
 
Sadržaji Skijališta Srbije će tokom leta raditi od ponedeljka do četvrtka i to od 9 do 15h, a od petka do nedelje - od 10 do 17h. Gondola Brzeće-Mali Karaman će raditi za panoramsku vožnju.

PR TO Raška
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egipatski turisti na odmoru u Srbiji
14. Septembar 2021
Godinama su srpski turisti posećivali Hurgadu i Šarm-el Šeik.Da li će od sada...
Turizam
Raspisan tender za izgradnju turističkog kompleksa Mačkov kamen
10. Septembar 2021
Opština Krupanj raspisala je tender za izradu Plana detaljne regulacije za izgradnju...
Turizam
EU uklonila Srbiju sa
10. Septembar 2021
Evropska unija je uklonila Srbiju sa takozvane "zelene liste" trećih zemlja čijim...
Turizam
Crna Gora pooštrila mere – važe od utorka
10. Septembar 2021
Crnogorska vlada je usvojila nove mere u borbi protiv koronavirusa, koje stupaju na snagu 11....