Otvara se letnja sezona na Kopaoniku!

11. Jun 2021
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška
Izvor: TO Raška

Već 17. juna i zvanično počinje letnja sezona na Kopaoniku! Raznovrsni sadržaji za aktivan i pasivan odmor, čist planinski vazduh, prijatna klima i prirodne lepote - dovoljni su razlozi da odmor provedete na planini.

Veliki broj letnjih sadržaja koje nudi JP Skijališta Srbije, predstavlja pravo uživanje za decu i odrasle, pre svega, adrenalinski sadržaji: bob na šinama, tjubing i zip line, mountain cart, avantura park sa mnoštvom elemenata i raznovrsnih prepreka, trim staza... Najmlađe posetioce očekuje zabava na dečijem igralištu oplemenjenom brojnim sadržajima. 

Panoramska vožnja žičarom „Pančićev vrh“, jedinstvena je prilika da Kopaonik vidite i doživite na jedan drugačiji način – s visine od 2.017 m nadmorske visine. Ljubitelji skijanja mogu da uživaju u svom omiljenom sportu na letnjoj ski stazi. Posetioci kojima su avantura, sport i rekreacija neizostavni deo odmora, zabavu i adrenalin mogu da pronađu u vožnji kvadova, alpinizmu, paraglajdingu, streličarstvu... I da ne zaboravimo: tereni Kopaonika, njegovi proplanci i staze predstavljaju pravi izazov za sve profesionalce i rekreativce, ljubitelje planinskog biciklizma.
 
Sadržaji Skijališta Srbije će tokom leta raditi od ponedeljka do četvrtka i to od 9 do 15h, a od petka do nedelje - od 10 do 17h. Gondola Brzeće-Mali Karaman će raditi za panoramsku vožnju.

PR TO Raška
Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Vojvođanskim lovcima 40 miliona dinara bespovratnih sredstava za unapređenje lovišta i nabavku divljači
16. Jun 2022
Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo raspisao je konkurs...
Turizam
16. Jun 2022
Novi Sad postaje jedini grad u Evropi u kome se, zahvaljujući umetničkim programima, od 17....
Turizam
Potpisani ugovori za unapređenje turizma grada Beograda
15. Jun 2022
Gradski sekretar za privredu Milinko Veličković potpisao je ugovore sa 21 dobitnikom sredstava...
Turizam
Air Serbia ponovo leti iz Niša i Kraljeva
15. Jun 2022
Air Serbia je 14. juna, letom JU 2524 u 07:45 časova pokrenula sezonske letove između Kraljeva...