Osetite prazničnu čaroliju u Opatiji

06. Decembar 2016
Osetite prazničnu čaroliju u Opatiji

Muzički nastupi i prigodne hologramske projekcije osvojile su Umetnički paviljon Juraj Šporer i gradske parkove, Letnja pozornica postala je zimska pozornica sa klizalištem i mesto za druženje uz čaj i kuvano vino, a Deda Mraz se vratio u Park prirode Učka, a stigao je i do pravog Grada Deda Mraza u hotelu Četiri opatijska cveta. Doček Nove godine biće organizovan na gradskom trgu, gde će nastupiti Neno Belan & Fiumens i Mauro Staraj & La Banda.

Božićna bajka u Parku prirode Učka održaće se od 16. do 18. decembra, a tokom tri dana u posebno uređenoj kućici Deda Mraz će primati decu kako bi saslušao njihove želje i darivao ih slatkišima. Nedelja, 18. decembar, doneće još dva atraktivna događaja - prvi Santa Claus Run Up, trku od Opatije do Veprinca i nazad, te svečani koncert Opatijskog kamernog orkestra u hotelu Royal, a petak - 23. decembra, hologramski koncert Majkla Džeksona.

U organizaciji Milenij hotela, mališane u subotu, 17. decembra, očekuje Diznijeva dečja predstava "Lepotica i zver", dok će se sutradan održati tradicionalni Doručak sa Deda Mrazom, nakon čega sledi predstava "Božićna olovka Hoki Poki".

Oproštaj od stare i ulazak u Novu godinu proslaviće se 31. decembra na brojnim lokacijama u gradu, kao i uz dvostruki program na otvorenom. Uz klizalište, koje će ostati otvoreno do 15. januara, slaviće se od 22h uz nastup benda i DJ-a, a u isto vreme započeće doček Nove godine na trgu gde nastupaju Mauro Staraj & La Banda, te Nino Belan & Fiumens.

Dan kasnije, 1. januara, tačno u podne na terasi hotela Kvarner zdravicom će srećne praznike uz čašu šampanjca svim posetiocima Opatije poželeti gradonačelnik Ivo Dujmić sa saradnicima, a adventski program će se nastaviti sve do 15. januara.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...