Novi sajt "Er Srbije" za bolje korisničko iskustvo

14. Decembar 2015
Novi sajt 'Er Srbije' za bolje korisničko iskustvo

Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije predstavila je novi, moderan sajt koji korisnicima pruža unapređeno onlajn iskustvo pri rezervaciji avio-karata i u pristupu specijalnim ponudama.

Internet stranica airserbia.com sada ima dizajn pogodan za pristup sa mobilnih uređaja, koji se prilagođava različitim veličinama ekrana, pružajući optimalno iskustvo kako za desktop računare, tako i za prenosive uređaje, uključujući pametne telefone i tablete.

Pored toga, sistem za rezervaciju je redizajniran tako da omogućava brži i jednostavniji način pretraživanja i rezervaciju mesta na letovima "Er Srbije".
 
- Trenutno više od 30 odsto posetilaca pristupa našoj internet stranici putem mobilnih uređaja i taj broj se stalno povećava usled rastućeg značaja mobilnih uređaja kao ključnog kanala prodaje u sektoru turizma - istakao je Dane Kondić, generalni direktor "Er Srbije", dodavši da je na novom sajtu sada moguće rezervisati mesto na letu "Er Srbije" u svega tri kratka koraka, odmah proučiti i iskoristi najnovije promotivne akcije na glavnoj stranici, kao i pratiti status letova.

- Takođe smo pojednostavili meni za pretraživanje kako bi posetiocima poslednje informacije o putovanjima, proizvodima i uslugama "Er Srbije" bile što dostupnije - rekao je Kondić.

Kao lider u regionu u pogledu tehnologije u avijaciji i nedavnim uvođenjem Wi-Fly usluge interneta na letu, kao i usluge prijave na let putem interneta, "Er Srbija" će nastaviti da daje značajan prioritet tehnološkim inovacijama kako bi obezbedila najbolje iskustvo putovanja u svojoj kategoriji - navodi se u saopštenju nacionalne aviokompanije.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...