Mariji Labović dodeljeno priznanje "Celebrating Her" na sajmu ITB Berlin

07. Mart 2024
Foto: Turistička organizacija Srbije
Foto: Turistička organizacija Srbije

Turistička organizacija Srbije sa ponosom objavljuje da je direktorka Marija Labović, jedna od tri izuzetne žene iz sveta turizma koje su nagrađene za svoja dostignuća i doprinos promociji turizma kao pokretača mira i razumevanja, na prestižnom događaju "Celebrating Her" za 2024. godinu. Ova ugledna nagrada je dodeljena 6.marta na sajmu ITB Berlin, jednom od najvećih i najvažnijih događaja u turističkoj industriji.

Gospođa Labović je prepoznata po svojoj izuzetnoj posvećenosti unapređenju turizma u Srbiji i promociji zemlje kao atraktivne turističke destinacije. Kroz njenu viziju i vođstvo, Turistička organizacija Srbije ostvarila je značajne uspehe u privlačenju turista i unapređenju turističke ponude širom zemlje. Njen rad se ističe inovativnim pristupima u promociji kulturnog nasleđa, prirodnih lepota i turističkih atrakcija Srbije.

Ova nagrada nije samo priznanje za direktorku Labović, već i za celokupan tim Turističke organizacije Srbije, čija su predanost, stručnost i zajednički napor odigrali ključnu ulogu u postizanju ovog značajnog priznanja. Rad TOS-a doprineo je stvaranju pozitivne slike o Srbiji kao turističke destinacije visokog kvaliteta.

Turistička organizacija Srbije se raduje daljem radu pod vođstvom gospođe Labović i nastavku zajedničkog napora ka daljem unapređenju turističke industrije u Srbiji. Ovaj uspeh motiviše sve u organizaciji da nastave sa inovativnim projektima i programima kako bi Srbija ostala na turističkoj mapi kao nezaobilazna destinacija za putnike iz celog sveta.

Turistička organizacija Srbije

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...