Manifestacija „Vidi Srbiju“ na Avali

30. Maj 2018

Turistička organizacija Srbije (TOS) pod sloganom „Vidi Srbiju - koje momente ćeš pamtiti ovog leta“, u okviru letnje kampanje, na jednom od najlepših beogradskih izletišta Avali, kod Avalskog tornja, 2. juna 2018. godine u periodu od 10 do 14 časova organizuje promotivni događaj.

Bogata turistička ponuda velikog broja turističkih organizacija iz Srbije omogućiće da pronađete idealnu destinaciju za svoj godišnji odmor.

Posetioci će imati priliku da učestvuju u zabavnom programu, da vide predstavljanje folklornih narodnih igara, nastupe muzičkih grupa, kao i projekcije turističkih filmova.

U okviru događaja posetioci imaju i priliku da na kvizu znanja „Koliko poznajete Srbiju“ dobiju neku od vrednih nagrada poput ulaznica za Etnografski muzej, vikend u nekoj od srpskih banja, vožnju helihopterom iznad neke turističke destinacije u Srbiji kao i druge vredne nagrade.

Avalski toranj danas nije samo najveći vidikovac i simbol Beograda, on je i orijentir za sve putnike. Posetioci koji na kvizu TOS-a dobiju porodičnu kartu za obilazak tornja mogu videti panoramu velikog dela Srbije. Tehnička podrška događaju od strane „JP Emisiona tehnika i veze“ pomoći će promociji ove predivne destinacije.

U okviru ovog promotivnog događaja možete kupiti tradicionalni suvenir iz Srbije na nekom od štandova ili u suvenirnici TOS-a i poneti lepu uspomenu sa sobom.

Ovim promotivnim događajem Turistička organizacija Srbije poziva domaće goste da svoj letnji odmor ili njegov deo provedu na destinacijama širom Srbije.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...