Luksuzni hotel Park u Vrnjačkoj Banji otvara se u maju 2020.

07. Novembar 2019
Ilustracija, foto: Pixabay
Ilustracija, foto: Pixabay

Vrnjačka Banja uskoro će biti bogatija za još jedan luksuzni turistički objekat. Reč je o hotelu Park, čija rekonstrukcija je u toku, a koji pripada srpskom lancu A Hoteli, u čijem sastavu se nalaze i hoteli Izvor u Aranđelovcu, Grand Tornik na Zlatiboru, Sloboda u Šapcu i Garni Hotel Master u Novom Sadu.

- Hotel Park nalazi se na glavnom šetalištu u centru Vrnjačke Banje i već sada privlači pažnju turista i posetilaca. Renoviranje objekta podrazumeva proširenje sadržaja hotela i smeštajnih kapaciteta, kao i promenu spoljnog izgleda. Fasada hotela je preprojektovana i uklopljena u tradicionalne forme akademskog stila, a posebnu atrakciju čine skulpture kraljica Marije i Aleksandre Karađorđević, pozicionirane u nišama na fasadi. Rečju, intenzivno se radi na enterijeru, tako da se naziru završni radovi - kaže za eKapiju Vesna Vlatković, PR i marketing menadžerka grupacije A Hoteli.

Kako kaže naša sagovornica, nakon rekonstrukcije hotel će pored smeštajnih jedinica imati i brojne dodatne sadržaje. 

- Hotel Park imaće lobi bar, restoran sa poslastičarnicom, pansionski restoran, SPA centar, salu za sastanke, konferencijsku salu i sopstveni parking. SPA centar, koji se gradi po visokim svetskim standardima i u prepoznatljivom atraktivnom stilu A hotela, sadržaće bazen, saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostor za masaže i tretmane - ističe Vlatkovićeva.

Za izradu projekta hotela Park bio je zadužen projektni biro Naš stan iz Beograda, a neke od kompanija koje su radile na opremanju i izgradnji su Amiga, Atlas, Oganj.

- Renovirani hotel Park raspolagaće sa 67 modernih smeštajnih jedinica različitih struktura i površina. Već sada sa sigurnošću možemo reći da će ovaj hotel, čija vrednost investicije iznosi oko 9 miliona evra, uticati na podizanje standarda smeštajnih kapaciteta najposećenije banje u Srbiji. Planirano je da ima pet zvezdica - kaže naša sagovornica.

Kako ističe, svi zaposleni u hotelu sa nestrpljenjem očekuju 1. maj 2020. godine, za kada je i zakazano otvaranje i kada će hotel Park primiti prve goste.

Izvor: eKapija

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...