Leto puno izazova na Kopaoniku

12. Jun 2017

Posetioci Kopaonika imaće priliku da ovog leta uživaju u brojnim aktivnostima, uključujući šetnje pešačkim stazama, panoramsku vožnju žičarom do Pančićevog vrha, ali i adrenaliske sadržaje kao što su bob na šinama, zip line, tubing, karting...

Svi oni koji odmor ne mogu da zamisle bez avanture, izazova i novih otkrića, zabavu i adrenalin pronaći će i u paraglajdingu, planinskom biciklizmu, "off road" vožnji terenskim vozilima, raftingu na reci Ibar, planinarenju, alpinizmu i streličarstvu.

Na Kopaoniku je moguće pohađati i neki od mnogobrojnih edukativnih programa i treninga, među kojima su škola jahanja, košarke, tenisa, program za decu, škola u prirodi, škola engleskog jezika, škola zdravlja, kao i raznovrsni programi u wellness & spa centrima.

Kopaonik je idealna destinacija i za kongresni turizam, dok svi ljubitelji kulture, istorije i tradicije mogu posetiti obližnje manastire Gradac, Nova i Stara Pavlica, Končul, Studenicu, Sopoćane i Đurđeve stupove.

Manifestacije koje se tokom leta organizuju na Kopaoniku upotpuniće ponudu i sadržaje ovog popularnog turističkog centra, a neke od njih su: Orijentiring, Dani borovnice, Biciklistička trka, CISM Planinske trke, Dani vrganja i Državno prvenstvo Polјske i Srbije u paraglajdingu.

Izvor: TO Raška
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...