Koje novine donosi izmenjeni Zakon o turizmu?

20. Oktobar 2015
Ilustracija, foto: pixabay
Suzbijanje sive ekonomije i bolja zaštita putnika koji koriste usluge turističkih agencija osnovni su ciljevi izmenjenog i dopunjenog Zakona o turizmu. Inspekcija sada može da kazni, zabrani rad ili oduzme licencu onima koji ne poštuju procedure. A, ukoliko turista ne bude zadovoljan...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Veca
Utorak , 20.10.2015. 17:39h
Preporuka:
1
+
0
-
Zakon je loš kao i izmene. Sve to mi liči na šminkanje stare babe koja hoće da iozgleda kao devojka. Dajte već jednom neka ljudi iz struke, diplomirani i master turizmolozi uzmu stvar u svoje ruke i počevši od Zakona pa do raznih podzakonskih akata i njihovu nedvosmislenu primenu uvedu red u ovu oblast koja je deo naše ekonomije a još uvek nije prepoznata kao takva jer neme znanja i osečaja kod onih koji to treba da odrade kao deo svog posla.