KLM ponovo leti za Kanadu

09. Septembar 2021
Arhiva KLM
Arhiva KLM
Nakon odluke kanadskih vlasti da vakcinisani putnici koji poseduju negativan rezultat PCR testa mogu ponovo da uđu u Kanadu vazdušnim putem, KLM Royal Dutch Airlines je obnovio svoje avio-linije za Vankuver, Kalgari, Edmonton, Toronto i Montreal počev od utorka, 7. septembra. 
 
- Oduševljeni smo što kanadska vlada daje dobar primer ostalim državama dopuštajući vakcinisanim ljudima da ponovo putuju. Zahvaljujući ublažavanju putnih ograničenja, možemo ponovo činiti ono što najbolje radimo: povezivati ljude i pružati im nezaboravna iskustva. Naši putnici se sada mogu ponovo susresti sa svojim porodicama u Kanadi ili prisustvovati važnim sastancima. To što ponovo možemo leteti do različitih gradova u Kanadi predstavlja važnu prekretnicu za avio-industriju i još jedan korak na putu oporavka. Nadamo se da će i SAD uskoro ukinuti putna ograničenja - izjavio je Piter Elbers, predsednik i glavni izvršni direktor KLM-a.

Visoki higijenski standardi i fleksibilna politika rezervacija
Prioritet KLM-a je bezbednost putnika. Avio-kompanija je uvela niz zaštitnih mera u svakoj fazi putovanja, počev od aerodroma, preko ukrcavanja, pa do samog leta. Zato je KLM dobio APEX-ov Dijamantski sertifikat (Diamond Award) za mere zaštite zdravlja na letu i postao jedna od vodećih avio-kompanija po pitanju higijene i zdravstvene bezbednosti putnika. Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju ili dobiju povraćaj novca. Takođe, KLM Royal Dutch Airlines je zadržao svoj APEX (the Airline Passengers Experience Association) status avio-kompanije od pet zvezdica, dodeljen na osnovu ocena putnika.
 
Tokom septembra, KLM će iz Amsterdama svakog dana leteti za Toronto i Kalgari, za Vankuver utorkom, četvrtkom, petkom i subotom, za Montreal ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, dok su za Edmonton planirani letovi četvrtkom i subotom. 
 
Obnavljanje mreže letova ključna je strategija KLM-a za oporavak od krize izazvane pandemijom koronavirusa. Od početka pandemije, KLM je svoju mrežu letova održavao kako bi obezbedio putovanja ljudi, transport medicinskog materijala, vakcina i drugog tereta.
 
TOP ONE PR Agencija
 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...