Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce

11. April 2024
Image by Standsome from Pixabay
Image by Standsome from Pixabay

Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”. Smešten u prijatnom okruženju, nadomak centra Zlatibora, a dovoljno izdvojen od gužve, gostima pruža priliku za uživanje u planinskim pejzažima i odmoru u hladu borova.

Sastoji se od 60 kamp jedinica i više lokacija za šatore, ukupne površine 2 hektara. Posetioci kampa na raspolaganju imaju sve blagodeti Zlatibora, aktivnog odmora, kao i brojnih mogućnosti za dnevne izlete u okolini, uključujući posete muzeju na otvorenom „Staro selo“ Sirogojno, Stopića pećini, vodopadu u Gostilju i mnogim drugim atrakcijama.

Ova zlatiborska oaza spremno dočekuje novu sezonu i do sada je ugovoreno ukupno šest organizovanih poseta, kada će na kamp pristići gosti iz ''Nethernalnds camper club''-a (NKC), Kamping asocijacije iz Holandije (ACSI), ''Senioren camper club''-a, ''Caravaning club Slovenia'' (CCS) i drugi. Po tradiciji, najveći broj organizovanih grupa u ovaj kamp stiže iz Holandije, Češke, Poljske, Slovenije i Velike Britanije. Interesovanje raste i na nemačkom tržištu, kako u smislu dolaska novih tako i povratka starih gostiju – ističe Momčilo Mihailović, zaposlen u Kampu „Zlatibor''.

Odlični uslovi i kvalitet koji opravdava tri zvezdice kampa razlog su da se gosti uvek iznova vraćaju. Kroz stalna ulaganja, uređenje kamp parcela, izgradnju novih sadržaja i prilagođavanje potrebama turista, kamp se trudi da zadrži titulu jednog od najuređenijih u Srbiji.

Turistička organizacija Srbije

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Poznati glumac svečano otvara letnju turističku sezonu u Skadarliji
17. Maj 2024
Turistička organizacija Beograda i Udruženje ljubitelja Skadarlije sa zadovoljstvom Vas...
Turizam
Dvorski kompleks otvoren za posete
16. Maj 2024
Promo turom za medije svečano je otvorena ovogodišnja sezona obilazaka Dvorskog...
Turizam
Nedelja turske kuhinje u svetu od 21. do 27. maja
15. Maj 2024
Prihvatajući ukuse i drevne tradicije plodne zemlje, bogata gastronomska kultura Anadolije...
Turizam
Kineski turoperateri upoznaju lepote Srbije i otkrivaju njeno kulturno i prirodno blago
13. Maj 2024
Turistička organizacija Srbije i Air Serbia su domaćini posete grupe kineskih turoperatera u...