JOON uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi

22. Novembar 2018
JOON uvodi šest novih destinacija u Evropi i Južnoj Americi

Otkad je Air France osnovao JOON, ćerku kompaniju prilagođenu potrebama i ukusima milenijalaca, ova avio-kompanije neprestano proširuje svoju ponudu. Od leta 2019, JOON će iz Pariza leteti do šest novih destinacija – Madrida, Stokholma, Praga i Mančestera u Evropi, Sent Martena na Karibima i Kita u Ekvadoru.

Nove destinacije za nove generacije

Pored svoje neobične ponude pića ne letu (visokoenergetski sokovi poput  „baobab matahija“), šik stila i dodataka za elektronske gedžete kojih se nijedan milenijalac neće odreći čak ni na letu, JOON sve više postaje prepoznatljiv i po dobrim vezama, pre svega između Pariza i evropskih metropola, ali i između Evrope, Afrike, Azije, Južne Amerike i Indijskog okeana.

Ovaj prevoznik koji često nudi uslugu po cenama bliskim lou-kostu, leteće od letnjeg reda letenja 2019, šest puta nedeljno za Madrid, četiri puta nedeljno za Stokholm i tri puta nedeljno za Prag, Mančester, Sent Marten i Kito. Na evropskim rutama će leteti avioni tipa Airbus A320 i A321, dok će na dugolinijskim letovima saobraćati avioni Airbus A340 opremljeni novim kabinama. Cene se kreću od 39 evra za Mančester, 49 evra za Prag i Madrid, 59 evra za Stokholm, 199 evra za Sent Marten i 299 evra za Kito. *

Više sadržaja, manje bola u nogama


Tokom leta sa JOON-om, svi putnici mogu preko svojih elektronskih uređaja da se povežu na YouJOON, mrežu koja tokom leta nudi veliki izbor časopisa i magazina, TV serija, filmova... Takođe, svi putnici dobijaju širok izbor besplatnih pića, dok se u biznis klasi služe i besplatan ručak, doručak ili užina, u zavisnosti od doba dana.

Bez obzira na izbor kabine, komfor je zagarantovan, jer čak i ekonomska klasa nudi mogućnost obaranja sedišta do 118 stepeni i 78 centimetara za noge, dok će putnici u biznis klasi moći da izvrsna jela francuskih kuvara probaju u dva metra dugačkom krevetu, kada obore svoje sedište.

JOON leti iz Budimpešte

I putnici iz Srbije lako mogu da osete čari letova nove generacije jer JOON od 28. oktobra 2018 leti i iz Budimpešte za Pariz. Ova kompanija povezuje glavne gradove Francuske i Mađarske sa čak tri leta dnevno.

*Cene su izražene za letove u jednom pravcu, uključuju takse, ali ne i prtljag
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...