Japanski turoperatori u poseti Srbiji, Crnoj Gori i Albaniji

13. Oktobar 2017

Nacionalne turističke organizacije Srbije, Crne Gore i Albanije, zajedno sa avio kompanijom Turkish Airlines i uz podršku JICA (Japanske agencije za međunarodnu saradnju), organizuju putovanje za najznačajnije turoperatore iz Japana.

Tokom svog boravka u navedenim zemljama, gosti iz Japana će imati priliku da posete u Srbiji Beograd, Topolu, Mokru Goru i Zlatibor, u Crnoj Gori Kolašin, Podgoricu, Kotor i Budvu, a u Albaniji Berat i Tiranu.

- Navike turista iz Japana podrazumevaju obilazak više destinacija koje su geografski bliske, tokom jednog putovanja, i zato nam je bio cilj da se i ovim značajnim organizatorima putovanja (JTB Media Retailing, H.I.S. CO., LTD., JTB World Vacations, MIKI TOURIST, ASAHI RYOKO, TUMLARE, ST WORLD, TABI-CONCIER, Hankyu Travel) prikažu destinacije koje su spremne da sarađuju i predstave primer itinerera koji bi mogao da se nađe u programima japanskih organizatora putovanja - ističu u Turističkoj organizaciji Srbije (TOS).

TOS uz podršku JICA već dve godine zaredom nastupa zajedno sa Crnom Gorom i Albanijom na sajmu turizma u Tokiju (JATA), koji obiđe oko 200.000 posetilaca, a ove godine zajedničkom predstavljanju su se pridružile Makedonija i BiH.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...