Izložba „Pišem ti iz Srbije“ 19. maja u Turističkoj organizaciji Srbije

18. Maj 2018
Izložba „Pišem ti iz Srbije“ 19. maja u Turističkoj organizaciji Srbije

Izložba „Pišem ti iz Srbije“ Turističke organizacije Srbije, u okviru manifestacije „Noć muzeja“, 19. maja 2018. godine podstaći će vas na nova putovanja po Srbiji!

Uđite u maštovito predstavljen svet turističkih lepota Srbije i podsetite se šta sve ona ima da vam ponudi. Fenomenalna priroda, bogata istorija, odlična hrana, zabavne aktivnosti – sve su to utisci koji ovog leta čekaju na vas. Kad pomislite da ste videli sve, razmislite ponovo. Koliko ste putovali po Srbiji? Da li ste obišli sve krajeve i svojim očima videli sva čudesa kojima Srbija obiluje?

Ne morate da putujete daleko da biste se vratili napunjenih baterija i prepuni utisaka. U svakom kutku naše zemlje vas čekaju mnoge neispričane priče i neviđene prirodne lepote.

Na izložbi „Pišem ti iz Srbije“, od 17 do 1 čas, zabavićete se uz Instagram Box, motive za fotografisanje i kutak za decu, poklon suvenire… Fotografišite se u Instagram box-u i podelite svoje fotografije koristeći #PisemtiizSrbije.

Neka vaš opis bude priča o doživljaju i uspomenama sa putovanja po Srbiji. Autore najboljih fotografija sa posebno kreativnim opisom (caption) očekuju prigodne nagrade.

Žiri Turističke organizacije Srbije će doneti odluku o dobitnicima nagrada do 25. maja 2018. i imena dobitnika objaviti na internet, Instagram i Facebook stranicama TOS-a.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...