Flydubai: velika jesenja promocija

28. Septembar 2016
Flydubai: velika jesenja promocija

Avio-kompanija „flydubai“ pokrenula je veliku jesenju promotivnu akciju, u okviru koje odobrava popust do 30% na cene avio karata do Dubaija i ostalih odredišta iz bogate mreže linija "flydubai"-a.

Putnici koji planiraju da putuju u periodu od 1. oktobra do 15. decembra ove godine mogu da kupe karte do 4. oktobra u podne i da ostvare pravo na popust.

U okviru ove globalne promotivne akcije "flydubai" nudi povratnu kartu do Dubaija po ceni od 240 evra. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i uobičajena nadoknada za izdavanje karte, a cena obuhvata i prevoz prtljaga do 20kg, ručnog prtljaga do 7kg kao i topli obrok na letovima između Beograda i Dubaija. Na ostalim relacijama hrana i piće se plaćaju dodatno.

Povratna karta u ekonomskoj klasi do popularnog Kolomba (Šri Lanka) može da se kupi već za 278 evra, dok je Zanzibar moguće izabrati za 459 evra. Na promociji su i karte u biznis klasi, a let do Dubaija uz udobnost i vrhunsku uslugu ove klase košta 630 evra.

Karte po ovim cenama mogu se kupiti u predstavništvu avio-kompanije Flydubai u Beogradu, Kneza Mihaila 30/III. Telefon za informacije je: 011/328-2271, a email adresa: flydubai@eunet.rs ili sales@flydubai.rs

Karte se mogu kupiti i preko interneta, kao i u svim ovlašćenim turističkim agencijama gde je moguća drugačija cena u zavisnosti od visine agencijske nadoknade za izdavanje karte.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...