Floating Man Festival od 11. do 14. avgusta u Apatinu

09. Avgust 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Četvrtu godinu za redom, u Apatinu se od 11. do 14. avgusta ove godine održava Floating Man Festival.

Prema najavama, kao i ranijih godina, biće ovo četiri sjajna dana u kojima će posetioci moći da uživaju kako u dobroj muzici, druženju, sportskim aktivnostima, lokalnim gastro specijalitetima tako i čarima rezervata Gornje Podunavlje uopšteno. Zahvaljujući konferenciji, koja svake godine prati ovaj festival, svi zainteresovani će biti u prilici i da nauče nešto više o kripto valutama koje nam svima deluju pomalo neopipljivo ali koje definitivno postaju deo naše finansijske budućnosti, ali i mnogim drugim zanimljivim biznis i "lifestyle" temama.

Kao i ranijih godina, očekuje se veliki broj mladih sa svih strana sveta. U poslednje dve godine, Festival je našao svoje trajno mesto dešavanja na jezeru Arka, koje se nalazi na svega 500 m od gradske plaže u Apatinu. Celo imanje oko jezera, u budućnosti će negovati vrednosti eko-etno turizma. U planu je izgradnja manjeg hotela visoke kategorije, bungalova oko jezera, kućica na vodi i restorana. Radovi se izvode postupno dok je za sada ovde izgrađen kamp i nekoliko bungalova. Takođe, postoje je i sportski tereni, te igralište i drugi sadržaji za decu čime je Festival otvorio vrata i kompletnim porodicama koje sada često kamperima putuju po Evropi.

Ove godine, u glavnom delu programa, u petak 12. avgusta od 20.30 časova, nastupaće Del Arno Band i Marko Luis dok su za subotu 13. avgust u isto vreme planirani novosadski muzički sastav Gift i, u nastavku večeri, popularni hrvatski Nipplepeople.

Govornici na konferenciji biće uglavnom stranci uz izuzetak našeg proslavljenog kikboksera Nenada Pagonisa koji će okupljenima ispričati svoju životnu priču i Mirjane Maksimović iz udruženja Žene i Vino koja će kroz priču o vinu prisutnima predstaviti Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju.

Ulaznice za Floating Man Festival 2022. svim zainteresovanima dostupne su putem gigstix-a dok Somborci i Apatinci karte mogu kupiti na licu mesta i to uz 50% popusta uz prikaz lične karte.
 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia ostvarila profit od 40,5 miliona evra u 2023. godini
19. Mart 2024
Zahvaljujući uvođenju preko 20 novih destinacija, velikom rastu ukupnog broja letova i...
Turizam
Istanbul jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike
18. Mart 2024
Istanbul je ocenjen kao jedna od najboljih evropskih destinacija za solo putnike, pružajući...
Turizam
Visit Online d.o.o. iz Beograda prvi kompanijski član Globalnog saveta za održivi turizam u Srbiji
14. Mart 2024
Kompanija Visit Online Smart Solutions iz Beograda koja je razvila i vodi digitalnu platformu...
Turizam
Otvaranje nautičke sezone 16. marta u Beogradu
14. Mart 2024
Upljovljavanjem kruzera “Viking Lif” kompanije Viking River Cruises u Međunarodno...