FlixBus širi mrežu linija

01. Oktobar 2019
FlixBus širi mrežu linija

FlixBus nastavlja jačanje mreže linija. Nakon što je pre samo dva meseca stigao u Srbiju, Beograd i Novi Sad biće povezani sa Budimpeštom od 3. oktobra 2019. 4x dnevno. Time su Beograd i Novi Sad, uz Zagreb i Ljubljanu, povezani s još jednim najvećim raskršćem FlixBusa iz kojeg se može dalje nastaviti putovanje i u najudaljenije evropske destinacije.

Autobusi će odlaziti s autobuske stanice u smeru Budimpešte, pa dodatno od Studentskog grada i Sava centra u smeru Zagreba i Ljubljane. Prodaja karata je otvorena, a karte će biti dostupne putem veb-stranice www.FlixBus.rs u domaćoj valuti (RSD), putem besplatne mobilne FlixBus aplikacije ili kod više od 200 prodajnih partnera FlixBusa širom Srbije.

- Ovo je samo još jedan dokaz kako naš inovativni poslovni model, koji spaja tehnologiju i tradicionalna autobuska preduzeća s prethodno temeljno isplaniranom mrežom linija, čini uspešnu formulu za zadovoljne putnike kao i za naše regionalne partnere na bilo kom tržištu širom Evrope – rekao je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

Osim što pružaju udobnost i dodatne pogodnosti putnicima, FlixBus u svakom autobusu obezbeđuje više prostora između sedišta, utičnice, besplatan internet, besplatan prtljag, ali i mogućnost otkazivanja ili promene rezervacije do 15 minuta pre polaska. Isto tako, pet FlixBus autobusa srpskog regionalnog partnera Sirmiumbus opremljeno je i rampama za invalide.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...