Fejsbuk kvizom "Znanje za putovanje" počinje mesec turizma u Srbiji!

02. Februar 2016
Ilustracija, foto: pixabay
Ilustracija, foto: pixabay

U februaru - koji je proglašen za mesec turizma, Turistička organizacija Srbije (TOS) organizovaće brojne aktivnosti okrenute kako domaćim, tako i inostranim turistima, koje imaju za cilj intenzivniju promociju turističke ponude naše zemlje.

TOS planira otvaranje novog INFO CENTRA u Beogradu, a biće pušten u rad i reorganizovan, osavremenjen WEB sajt TOS-a koji će ići u korak sa aktuelnim trendovima internet komunikacija, kao i  besplatna WIFI zona za tranzitne turiste na graničnim prelazima.

U mesecu turizma, deo aktivnosti TOS će biti posvećen informisanju građana o mogućnostima i načinu korišćenju VAUČERA za subvencionisani odmor u Srbiji. S obzirom na hladnije vremenske uslove, turistički potencijali Srbije promovisaće se i u tržnim centrima Novog Sada, Niša i Beograda.

Nastup Turističke organizacije Srbije na Beogradskom sajmu turizma – IFT 2016 (18. – 21.02.2016.) biće kruna promotivnih aktivnosti TOS-a u okviru meseca turizma, obeležiće ga teme: „Vodeno blago Srbije“, „Dunav“ i „160 godina od rođenja Nikole Tesle“, kao i promocija nove brošure TOS-a – „Reke i jezera Srbije“. Za posetioce sajma turizma u Beogradu, TOS je pripremio novi vid promocije turističkih potencijala korišćenjem najmodernijih tehnologija.

Mesec turizma u Srbiji počinje nagradnim kvizom „Znanje za putovanje“ na fejsbuk stranici Turističke organizacije Srbije. Od 1. februara 2016. godine svi ljubitelji putovanja mogu da se zabave, provere svoje znanje o kulturi, istoriji i prirodnoj baštini Srbije i osvoje nagrade.

Svi učesnici koji odgovore tačno na sva pitanja naći će se u konkurenciji za nagrade. Pobednik kviza biće učesnik koji najbrže odgovori tačno na sva postavljena pitanja. Svaki korisnik je u mogućnosti da najviše 3 puta učestvuje u kvizu, a pri rangiranju računaće se najbolji rezultat koji korisnik bude ostvario.

Pobednik kviza biće nagrađen vikend putovanjem za dvoje, na destinaciju u Srbiji koju sam izabere. Pored glavne nagrade, na kraju svake nedelje 7 najbolje plasiranih učesnika biće nagrađeno poklon paketima Turističke organizacije Srbije. Kviz će trajati tokom celog februara meseca. 

 

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...