Etihad i Luvr Abu Dabi otpočeli saradnju - Otvaranje muzeja 11. novembra

19. Oktobar 2017
Etihad i Luvr Abu Dabi otpočeli saradnju - Otvaranje muzeja 11. novembra

Muzej Luvr Abu Dabi zaključio je sa avio-kompanijom Etihad ervejz prvi ekskluzivni ugovor o platinastom partnerstvu. Svečanost potpisivanja ugovora održana je pod spektakularnom kupolom ovog muzeja, čije se zvanično otvaranje očekuje 11. novembra.

Ovo arhitektonsko remek-delo, koje zapanjuje svojom veličinom i dizajnom, biće jedinstvena kulturna i turistička znamenitost glavnog grada Emirata i jedan od malobrojnih univerzalnih muzeja na svetu.

- Luvr Abu Dabi i Etihad ervejz nisu slični samo po tome što im je cilj da privuku posetioce iz celog sveta u Abu Dabi, već i po tome što su univerzalni po svojoj prirodi. Za naš muzej, ideja univerzalnosti se odnosi na razumevanje veza među ljudima kroz umetnost, od početaka razvoja civilizacije do danas. Radujemo se što ćemo obeležiti otvaranje Luvra u Abu Dabiju uz podršku našeg Platinastog partnera - istakao je prilikom potpisivanja sporazuma Saif Said Gobaš, generalni direktor Uprave za kulturu i turizam Abu Dabija.

Kao Platinasti partner, Etihad će sarađivati sa Luvrom Abu Dabi u oblastima brendiranja, marketinga, društvenih medija, odnosa sa javnošću i medijima, organizacije događaja i izložbi, kulturne razmene, transporta, osmišljavanja sadržaja na letovima, kao i na aktivnostima u okviru sektora turizma. Turistički ogranak kompanije Etihad ervejz, Hala, sarađivaće sa muzejom na kreiranju posebnih paket aranžmana za posete Abu Dabiju.

Piter Baumgartner, generalni direktor Etihad ervejza, ovim povodom je izjavio da su posvećeni tome da, u saradnji sa partnerima iz Luvra Abu Dabi i Uprave za kulturu i turizam, dovedu goste iz svih krajeva sveta i zajedno osmisle aktivnosti koje će najbolje predstaviti ovaj veličanstveni muzej.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...