Etihad Airways produžio popularnu ponudu za dva besplatna noćenja u Abu Dabiju

29. Maj 2019
Etihad Airways produžio popularnu ponudu za dva besplatna noćenja u Abu Dabiju

Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirataje nedavno najavila produžetak kampanje besplatnog prekida putovanja u Abu Dabiju do kraja godine zbog popularnosti ponude tokom početnog meseca. Putnicima na proputovanju kroz glavni grad UAE upućen je poziv da iskoriste priliku i uživaju u pauzi na putovanju tokom dvodnevnog besplatnog boravka u hotelu i istraže razne živopisne atrakcije grada.

Etihad Airways nudi dva besplatna noćenja u hotelskom smeštaju u Abu Dabiju svim gostima koji rezervišu letove do i od svih destinacija Etihada preko Abu Dabija. Gosti mogu da biraju između hotela koji se nalaze u gradu, uključujući i hotele sa pet zvezdica kao što su Intercontinental Abu Dhabi i Dusit Thani Abu Dhabi, kao i Pearl Rotana, Courtyard by Marriott VTC, Crowne Plaza i Radisson Blu.

Ovaj besplatan prekid putovanja u Abu Dabiju dostupan je za rezervacije preko interneta na sajtu etihad.com ili preko turističkih agenata do 1. decembra 2019. za letove do31. decembra 2019 godine.

Prednost ovakvih prekida putovanja ne samo da omogućava iskustvo dva odmora u jednom već pomaže u smanjenju doživljaja džetlega. Globalni putnici sa dugih putovanja će imati koristi od prilagođavanja vremenskoj zoni na njihovom putovanju, stižući na konačno odredište odmorniji.

Etihad gosti, koji rezervišu preko interneta, treba da izaberu opciju leta za više gradova (multi-city flight) i biće upućeni na stranicu za rezervaciju prekida putovanja nakon potvrde rezervacije. Gosti zatim imaju mogućnost da izaberu hotelski paket kod jednog od mnogih hotelskih partnera koji učestvuju u ovoj promociji.

Sa „Posebnom Abu Dabi propusnicom“ (Extraordinary Abu Dhabi Pass), posetioci Abu Dabija mogu da iskoriste svoju kartu za Etihad Airways avion kako bi iskoristili prednosti popusta u odabranim atrakcijama, restoranima, spa tretmanima, plažama i prodavnicama širom grada.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...