Emisija o Beogradu prva u novom serijalu Travel Channel-a

16. Decembar 2016

Autor i producent emisije "Food Relay" na "Travel" kanalu Džonatan Leg je, po završetku snimanja emisije o Beogradu, rekao da će prva sezona novog serijala "Food Relay" početi upravo emisijom o glavnom gradu Srbije, saopštila je Turistička organizacija Beograda (TOB).

- Beograd je moj novi omiljeni grad u Evropi. Mnogi gradovi imaju svoje razloge zbog kojih su slavni: Pariz zbog Ajfelove kule i romantike, Rim zbog istorije, Berlin zbog klubova. Beograd ima toplinu i srdačnost koje ni jedno drugo mesto nema - preneo je Leg svoje utiske koje je stekao tokom boravka u našem gradu.

- Osećao sam se dobrodošlo od momenta kada smo došli i počeli da snimamo. A ono što sam primetio jeste da lokalci nisu bili gostoprimivi samo prema nama, oni su takvi jedni sa drugima. Kao posebno bratstvo - dodao je on.

Beograd je poslužio kao inspiracija za novi serijal emisija na "Travel Channel"-u, a u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda dogovorena je ponovna poseta ove novinarske ekipe u julu i avgustu mesecu naredne godine, dodaje se u saopštenju TOB-a.

- Turistička organizacija Beograda nam je izuzetno pomogla. Najplodonosniji dan snimanja smo imali uz njihovu pomoć. Uzbuđen sam što ćemo se na leto vratiti u Beograd da ga iznova doživimo, kako bismo našoj publici pokazali ovu fascinantnu i prijateljsku zemlju i njen glavni grad - izjavio je Leg.

Voditeljka u emisijama novog serijala je Pejdž Murtoh koju ćemo gledati kako dočarava svoja iskustva na putovanjima širom sveta, a kako se novi serijal bavi i gastronomijom, Pejdž će pripremati srpsko jelo na sledećoj destinaciji - Šri Lanci, gde je ekipa otputovala pravo iz Beograda.

DŽonatan Leg se bavi medijima i produkcijom od 1997. godine. Proputovao je svet, i postao poznat internacionalnoj publici kao voditelj i ko-producent emisija o avanturističkim putovanjima koje se prikazuju na "Travel" kanalu i brojnim drugim: "National Geographic", "History", "TLC", "Animal Planet"...

Izvor: Tanjug

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....