Emirates, prva avio-kompanija koja je ponudila besplatnu globalnu pokrivenost troškova povezanih sa koronavirusom

27. Jul 2020
Izvor: Emirates
Izvor: Emirates

Kompanija Emirates pokrenula je inicijativu za besplatnu globalnu pokrivenost troškova povezanih sa COVID-19, kako bi njeni klijenti bili spokojni. Avio-kompanija će pokriti troškove lečenja i karantina do 150.000 eura i 100 eura dnevno 14 dana, u slučaju da bilo kojem putniku tokom putovanja bude dijagnosticiran koronavirus.

Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, predsednik i izvršni direktor Emirates Group, izjavio je: - Emirates se trudio da uvede sve mere sigurnosti u svakoj fazi putovanja svojih klijenata kako bi ublažio rizik od infekcije, a obnovio je, takođe, i pravila rezervacije za obezbeđivanje fleksibilnosti. Sada prelazimo na sledeći nivo: prvi u industriji klijentima nudimo besplatno globalno pokriće za medicinske troškove koji proizlaze iz pozitivne dijagnoze COVID-19 i troškova karantina za vreme putovanja, bez obzira na klasu u kojoj putuju i odredišta na koje idu. To je investicija s naše strane, kojom želimo da pokažemo da su nam klijenti na prvom mestu i verujemo da će ova naša inicijativa biti dobro prihvaćena.

Pomoć je odmah na snazi za korisnike koji lete Emiratesom do 31. oktobra 2020. Važi 31 dan od trenutka prvog putovanja, tako da klijenti mogu i dalje imati koristi od pokrivenosti, čak i ako putuju u drugi grad nakon što stignu na odredište Emirates.

Izvor: tourinews.es

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...