Doček Nove godine u Budvi uz najveće zvezde regiona

21. Novembar 2016
Doček Nove godine u Budvi uz najveće zvezde regiona

Kao i prethodnih godina, u Budvi se i ovaj put očekuje bogat program za doček Nove 2017. godine, kako na trgu ispred Starog grada, tako i u budvanskim hotelima.

Program na trgu će početi 31. decembra koncertom kultne crnogorske grupe „Perper“, nakon koje će uslediti novogodišnji spektakl uz Željka Joksimovića.

Program se nastavlja 1. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima. U sklopu večernjeg programa 1. januara nastupiće grupa "Highway Trio", zatim regionalno omiljen muzičar Sergej Ćetković, a nakon njega legende ex YU muzičke scene, grupa "Parni valjak".

Tu nije kraj, 2. januara u večernjim časovima nastupiće Vanja Radovanović sa tribute bendom Miladina Šobića. Nakon njega nastupiće popularne "Frajle", dok će novogodišnji program na trgu zatvoriti jedinstveni Neno Belan.

U saradnji sa budvanskim bioskopom “Cadmus Cineplex” osmišljen je i poseban program za najmlađe, koji će podrazumevati predstave, projekcije animiranih i igranih filmova za decu svih uzrasta, a dva programa dnevno biće besplatna.

- Javni doček Nove godine u Budvi je izrastao u događaj po kom je Budva prepoznata u regionu. Jedna pretežno letnja turistička destinacija već gotovo 20 godina postaje centar lepih dešavanja tokom zime, tačnije tokom novogodišnjih praznika. Mesto lidera nosi i veliku dozu odgovornosti, pa uvek sa posebnom pažnjom formiramo program dočeka na trgu ispred Starog grada kako bismo izašli u susret različitim muzičkim ukusima, interesovanjima i uzrastu, i svakako da bismo ispunili očekivanja svih onih koji svoje novogodišnje praznike rado provode u Budvi - istakla je Maja Rašković, menadžer za manifestacije Turističke organizacije opštine Budva.

I budvanski hoteli su takođe pripremili svoju novogodišnju ponudu.

Hotel “Splendid Resort & SPA” gostima nudi novogodišnje pakete koji će se kretati od 320 do 430 evra, u zavisnosti od broja noćenja sa uključenom svečanom večerom. Goste će zabavljati Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, nezaobilazni Haris Džinović, kao i orkestar Žutog Serhatlića.

Trodnevni aranžman u hotelu "Palas" kreće se od 390 evra po osobi. Voditeljka novogodišnjeg programa biće Nina Lečić, a tokom trodnevnog boravka u “Palasu”, goste će zabavljati: Dragana Mirković, Sergej Ćetković, Petar Grašo, Danijela Martinović i orkestar Ace Sofronijevića.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...