Budvanska rivijera: “Dečiji dani” i “Petrovačka noć" za kraj avgusta

15. Avgust 2018
Budvanska rivijera: “Dečiji dani” i “Petrovačka noć' za kraj avgusta

Manifestacijom za najmlađe i feštom uz zvezdu regiona Mariju Šerifović, Turistička organizacija opštine Budva (TOB) nastavlja niz kvalitetnih događaja u svojoj organizaciji i najavljuje uzbudljivi i dinamični kraj leta.

Od ponedeljka, 20. avgusta, do petka - 24. avgusta, na petrovačkom šetalištu će TOB u večernjim satima organizovati “Dečije dane”. Najmlađi gosti i meštani budvanske rivijere uživaće u pozorišnim predstavama, dečijim numerama, animacijama, besplatnom oslikavanju lica, ali i domaćim slatkim specijalitetima.  

Tokom pet večeri na platou ispred Crvene komune, sa početkom u 19:30h, predstaviće se dečija pozorišta iz Nikšića, Beograda i Budve, kao i škola pevanja iz Podgorice.

“Dečiji dani” biće lepa uvertira za najpoznatiju noć na ovom delu budvanske rivijere. U subotu, 25. avgusta, već u poslepodnevnim satima na petrovačkom šetalištu počeće besplatno deljenje ribe, vina i piva, uz sportske igre i mediteranske zvuke u izvođenju klape “Castell Nuovo”. U još jednu nezaboravnu “Petrovačku noć” ući će se od 21 sat uz Gradsku muziku Budve, nakon koje će u 22 sata nastupiti Marija Šerifović. Nakon koncerta, petrovačko nebo će obojiti vatromet.

- Očekujemo lepu zabavu za sve. Petrovac ima svoje čari i mnogobrojne goste koji su mu decenijama verni. Ova noć je pre svega namenjena njima, ali su dobrodošli svi ljudi dobre volje koji uživaju u kvalitetnoj muzici, ribi i vinu – poručio je Mladen Franović, v.d. izvršnog direktora Turističke organizacije opštine Budva.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Đavolja varoš dobija vizitorski centar
26. Jul 2024
Opština Kuršumlija dobila je od Ministarstva zaštite životne sredine 25...
Turizam
Zlatiborska Gold Gondola postaje ovog vikenda epicentar mode
24. Jul 2024
Najduža panoramska gondola na svetu, zlatiborska Gold Gondola, u subotu 27. jula sa početkom...
Turizam
Velika letnja nagradna igra Turističke organizacije
15. Jul 2024
Turistička organizacija Zlatibor organizuje Veliku letnju nagradnu igru. Nagradna igra počinje...
Turizam
Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju
12. Jul 2024
Crna Gora je nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 23. godišnje...