Budva u junu dobija akva park

04. Mart 2016
Budva u junu dobija akva park
Radovi na izgradnji akva parka na brdu Topliš u Budvi, uprkos lošim vremenskim prilikama, nastavljaju se punim intenzitetom. Akva park, zabavni grad, trebalo bi da bude završen uoči početka turističke sezone. Izgradnjom ovog atraktivnog turističkog objekta, jedinstvenog ne samo za...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Bojana
Petak , 04.03.2016. 09:39h
Preporuka:
1
+
1
-
LEpoo ovo izgleda, zelim vam puno uspeha, ali da je malo vise nekih boja, sad ako je ovo krajnji projekat, malo da je sarenije ne bi bilo lose.... malo je anemicno... ;)