Beograđanka na Tajlandu - devojka koja je štikle i kancelariju zamenila za pesak, sunce i japanke

08. Jun 2018
Beograđanka na Tajlandu - devojka koja je štikle i kancelariju zamenila za pesak, sunce i japanke
Ovo je jedna nesvakidašnja priča o devojci iz Beograda Maji Smiljanić, koja je štikle i kancelariju u Beogradu zamenila za pesak, sunce i japanke na dalekom Tajlandu, ne očekujući da će on postati njen novi dom. Iz jednog razloga je otišla, a iz hiljadu njih ostala. Sada, kao direktor...
Ostavite komentar
Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce našeg portala da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Turističkog sveta ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Turističkog sveta.
Administratorima portala Turistički svet se možete obratiti ovde: komentari@turistickisvet.com

Svi komentari

Boško Bakić
Subota , 19.06.2021. 15:26h
Preporuka:
0
+
0
-
Mala ispravka, nije iz Beograda.U pitanju je dobanovačka petlja :)))))
Maja Smiljanić
Nedelja , 17.06.2018. 23:50h
Preporuka:
1
+
0
-
Uz ovakve prijatelje i saradnike ni nebo nije granica, pa ni taj Tajland nije nedostizan :) Zahvaljujem najrespektabilnijem magazinu u regionu na divnim recima i podstreku da opravdamo veliko poverenje. Dodjite nam, cekamo Vas! Maja
Komsinica Olja
Petak , 08.06.2018. 17:42h
Preporuka:
5
+
0
-
Bolji si ambasador Srbije nego ljudi koji su za to placeni. Sve cestitke od srca, a znamo da ovde nije kraj :). Vidimo se na Tajlandu, kupljeno :) .
Mama
Petak , 08.06.2018. 14:53h
Preporuka:
3
+
1
-
Kraljice moja mala