Beograd dobio svoje "Viber" stikere

22. Septembar 2016
Beograd dobio svoje 'Viber' stikere

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Beograd je među prvih deset gradova sveta koji dobija svoje "Viber" stikere (Viber Sticker Pack) iz serije “Young Love In...”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Povodom promocije paketa stikera „Young Love in Belgrade", Grad Beograd i kompanija "Viber" oganiziju u sredu, 28. septembra u 17 časova veliki muzički spektakl na Trgu Republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika "Viber"-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.



Stiker paket „Young Love in Belgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku.

Ovom jedinstvenom paketu "nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji "Viber" tema su Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju.

Popularni par iz "Viber" stikera svoju ljubav ovoga put doživljava u glavnom gradu Srbije - kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja“, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući“ na kultnim mestima...

Izvor: Tanjug

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...
Turizam
O turizmu koji ne uništava ono od čega živi
12. April 2024
Sve više ljudi putuje češće, dalje i kraće. Kakve posledice naše želje...
Turizam
Muzej automobila ispod Brankovog mosta - Poznata i buduća lokacija Muzeja Nikole Tesle
12. April 2024
Muzej automobila koji je pre oko dva meseca prinudno iseljen iz Moderne garaže u Majke...
Turizam
Kamp „Zlatibor“ otvoren za posetioce
11. April 2024
Svim ljubiteljima kampovanja svoja vrata širom je otvorio Kamp „Zlatibor”....