Bajkovito putovanje na Tajland

24. Januar 2018
Bajkovito putovanje na Tajland
Bajkovito putovanje na Tajland
Bajkovito putovanje na Tajland
Bajkovito putovanje na Tajland
Bajkovito putovanje na Tajland
Bajkovito putovanje na Tajland

Putovanje na Tajland mnogima deluje kao san, ali je u organizaciji agencije Sabai Travel taj san lako ostvarljiv. U to se oktobra prošle godine uverila Sabai grupa sa pet savršeno srećnih parova koji su svoj boravak na Tajlandu po povratku opisali kao bajkovit!

Njihova bajka počela je 15. oktobra, kada su iz Beograda, s pratiocem iz kancelarije Sabai Travel-a krenuli avionom za Bangkok, gde su sleteli rano ujutru narednog dana. Romantično putovanje počelo je u glavnom gradu Tajlanda, u kojem su proveli predivna četiri dana, obilazeći najatraktivnije delove Bangkoka, otkrivajući njegovu magičnu lepotu i uživajući u svakom trenutku provedenom u toploj, gostoljubivoj “zemlji osmeha”.

Sve je bilo ekskluzivno i potpuno posebno. Samo za njih organizovani su brojni privatni izleti, za koje je korišćen komforni, klimatizovani kombi. Obišli su najpoznatije hramove u Bangkoku, posetili najveću ploveću pijacu, obišli drevni grad Ayutthayu, večerali na kruzeru gde je pored raznovrsnih jela na meniju služen i Pad Thai - najpoznatiji tajlandski specijalitet, jedan od zaštitnih znakova Tajlanda, kao i Som Tam - jedna od najljućih salata i hladnih predjela na svetu…

Grupa je i u Bangkoku i u Krabiju – gradu na moru, gde je provela ostalih 6 dana, bila smeštena u luksuznim hotelima sa 4* na dobrim lokacijama. Svi hoteli imaju bazene, teretanu i druge zabavne sadržaje, a pružaju vrhunski kvalitet usluge. Let od Bangkoka do Krabija traje 40-tak minuta. Nakon transfera i smeštanja u luksuzni hotel u blizini plaže, svi članovi grupe su se odlučili za još jedan privatni izlet - obilazak Phi Phi ostrva.

Dan su proveli na privatnim plažama, bez gužve, na mestima sa veoma bogatim podvodnim svetom gde može da se roni. Obilazili su i vrlo popularna mesta, kao što je Maya Bay (najpoznatija plaža na Tajlandu, gde je snimljen film "The Beach" sa Leonardom Dikapriom u glavnoj ulozi), ali su se svima više svidele plaže netaknute ljudskom rukom, gde su nastale i njihove najlepše fotografije.

Nova romantična avantura – u martu 2018!

U svojoj ponudi, agencija Sabai Travel ima brojne izlete koji bi se možda baš vama dopali. Preporučujemo: Hong Island, James Bond Island, Emerald Pool, Tiger temple…

Pozivamo vas da u martu 2018, najlepšem mesecu za posetu Tajlandu, krenete s nama u “zemlju osmeha”, na putovanje iz snova! Tada nema tropskih kiša, podvodni svet je bujniji nego u ostalim periodima, voda kristalno plava, čista i topla. Manja je gužva, pa je to idealno vreme za savršeno opuštanje.

U martu vas očekuje obilazak Phi Phi ostrva gliserom, jahanje slonova, za avanturiste - sportsko penjanje na krečnjačke planine Railey plaže u Krabiju, videćete mesta za koje malo ljudi zna a pravi su raj na zemlji.

Istražite Tajland sa agencijom Sabai Travel! Biće to jedna od vaših najboljih životnih odluka! Prijavite se na vreme jer su ostala još samo 3 slobodna mesta!

Sabai Travel
+381 64 0613464 Belgrade
+66 82 5996159 Thailand

www.sabaitravel.rs

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Niš: Turisti iz Slovačke čistili smeće iz spomen-parka Bubanj
27. Januar 2020
Nabacano smeće u Spomen-parku Bubanj u Nišu na koje su, pri obilasku ovog lokaliteta...
Turizam
Beograd: Konkurs za dodelu sredstava za organizaciju konferencija i manifestacija
27. Januar 2020
Sekretarijat za privredu je raspisao javni konkurs za dodelu finansijskih sredstava –...
Turizam
Najavljeno stvaranje jedne od najvećih avio-kompanija na svetu
27. Januar 2020
Poljski avioprevoznik LOT kupiće nemačku aviokompaniju Condor, objavile su dve kompanije,...
Turizam
Za turističku infrastrukturu i promociju 875 miliona dinara
27. Januar 2020
Srbija ima sve više stranih gostiju koji čine polovinu ukupnog broja turista i na...