ATW proglasio Er Srbiju liderom na tržištu avio-kompanija

25. Januar 2017
ATW proglasio Er Srbiju liderom na tržištu avio-kompanija

"Air Transport World" (ATW), vodeći globalni medij koji prati zbivanja u avio-kompanijama širom sveta i komercijalnom avio-transportu, proglasio je "Er Srbiju" za Lidera na tržištu avio-kompanija (Airline Market Leader) za 2017. godinu.

- Urednički tim ATW odabrao je srpsku avio-kompaniju zbog njenog izvanrednog napretka tokom poslednje tri godine, koji je kulminirao u junu 2016. godine, pokretanjem direktnih letova za Njujork, čime je "Er Srbija" postala jedina avio-kompanija u jugoistočnoj Evropi koja nudi transatlantske letove za Sjedinjene Američke Države - navodi se u saopštenju nacionalne aviokompanije.

Kako je istaknuto, "Er Srbija" je prepoznata zbog svojih inovativnih proizvoda i usluga i dobrih poslovnih strategija koje su doprinele da se razlikuje od konkurencije u jugoistočnoj Evropi, dok u isto vreme širi svoju mrežu, unapređuje prihode, bazu klijenata i prepoznatljivost brenda. Takođe je prva avio-kompanija iz regiona koja je dobila ovakvu nagradu na globalnom nivou, što odražava srpsko znanje i veštine, kao i sposobnost da se uspostavi kompanija svetske klase.

Nagrada za Lidera na tržištu avio-kompanija biće dodeljena "Er Srbiji" na 43. ATW dodeli godišnjih nagrada za postignuća u avio-industriji, na gala večeri koja će biti održana 28. marta u Njujorku.

Nagrade ATW za avio-kompanije uspostavljene su 1974. godine kao oznaka izvrsnosti u industriji avio-prevoza, i uvažene su širom sektora zbog svog integriteta i nezavisnosti, privlačeći stotine nominacija za avio-prevoznike svake godine.

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...
Turizam
Svi na Karneval u Budvu – zajedno!
19. April 2024
Najatraktivnija prolećna manifestacija, Međunarodni budvanski karneval, ove godine se održava...
Turizam
Air Serbia uspostavila direktan let između Beograda i Mostara
16. April 2024
Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara. Do tog...