Air Serbia: Promotivne cene karata povodom devete godišnjice

26. Oktobar 2022
Foto: Promo
Foto: Promo

Air Serbia danas, 26. oktobra, obeležava 9. godišnjicu poslovanja pod sadašnjim imenom. Tim povodom, srpska nacionalna avio-kompanija pripremila je promotivnu akciju za kupovinu karata preko svog sajta sa 30% popusta na iznos tarife za 9 destinacija: Lion, Štutgart, London, Beč, Salcburg, Prag, Milano, Bukurešt i Zagreb.

Putnici će na dan rođendana kompanije, uz korišćenje promo-koda BDAYAS2022 moći da ostvare popust prilikom kupovine avio-karata za putovanja započeta do 25. marta 2023. godine.

- Izuzetno smo ponosni na činjenicu da devetu godišnjicu pod imenom Air Serbia proslavljamo sa našim putnicima koji nam svakodnevno ukazuju poverenje. Svake godine u ovo vreme osvrćemo se na period iza nas i prisećamo se kako smo 2013. krenuli na naše zajedničko putovanje. Tokom gotovo jedne decenije dok smo sprovodili planove i pokušavali da iskoristimo sve prilike koje su nam se pružale na tržištu, dešavalo se mnogo toga – lepog i uzbudljivog. Nadamo se da ćemo putnicima i dalje biti prvi izbor, a mi ćemo se truditi da opravdamo ulogu regionalnog lidera u avio-industriji, konstantno unapređujući našu uslugu i ponudu. Nastavljamo da zajedno letimo u susret novim rekordima i slavimo buduće uspehe - rekao je Jirži Marek, generalni direktor kompanije.

Podsetimo, prvi avion u bojama Air Serbua, erbas A319 pod imenom Novak Đoković, poleteo je 26. oktobra 2013. godine iz Beograda i započeo otvaranje jednog novog poglavlja u istoriji nacionalne avio-kompanije.

Air Serbia

Komentara (0)

Povezane vesti

Turizam
Avio-kompanija u kojoj patike postaju deo uniforme
26. April 2024
Počev od 6. maja, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines dozvoljava svojim...
Turizam
Zlatibor dobija rekreaciono jezero
26. April 2024
Opština Čajetina raspisala je tender za izradu generalnog projekta, idejnog...
Turizam
Putovanje kroz TourismTech: Nove tehnologije u hotelijerstvu i turizmu
23. April 2024
U ponedeljak, 22.04.2024. na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji,...
Turizam
Egejska regija Turske: Raj za sladokusce i ljubitelje vina
19. April 2024
Kada kažemo maslinovo ulje, morski plodovi i vina raskošnog ukusa, najčešće...